Fear the Walking Dead krijgt seizoen 3 met 16 afleveringen

Het spannende tweede seizoen van Fear the Walking Dead is nog maar net begonnen, nu al heeft AMC aangekondigd dat de serie wordt verlengd met een derde seizoen. Seizoen 3 van Fear the Walking Dead krijgt 16 afleveringen die in 2017 zullen worden uitgezonden. Op 10 april ging het tweede seizoen in meer dan 125 landen gelijktijdig in première.
fear-the-walking-dead
Fear the Walking Dead is een spin-off van de razend populaire serie The walking Dead, al 4 jaar lang de favoriete serie op de Amerikaanse televisie bij volwassenen van 18 tot 49 jaar. Fear the Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert en uitvoerend producent David Erickson. De hoofdrolspelers in de serie zijn Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.

Fear the Walking Dead seizoen 2 wordt nu elke maandagavond om 22:00u uitgezonden op AMC in Nederland. Je kunt de serie ook gelijk met Amerika kijken, zondag op maandagnacht om 3:00u.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie