Nederhorror: Kijk nu ‘Beste Vrienden’ (Ruwan Heggelman)

Wat is beter om deze Hallloween-horrormaand oktober te beginnen met een korte Nederlandse horrorfilm? Beste Vrienden is een film van Ruwan Heggelman en zeer zeker het kijken waard!

Vorig jaar ging de film in première in bioscoop Vue Hilversum en vervolgde zijn tour langs diverse festivals. Wij vonden de film 4 sterren waard en jij kunt hem nu hier gratis zien:

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 5


Jeugdvrienden Ferry en Robert, inmiddels keurige kantoortijgers, worden geconfronteerd met een merkwaardige verandering. Robert begint namelijk bleek te zien en krijgt opeens enorm veel trek in vlees. Sterker nog: hij heeft zojuist flink in een collega gebeten. Kan een levenslange vriendschap blijven bestaan als een van de twee drastisch verandert?

Beste Vrienden Ferry Werkvloer slachting

Beste vrienden en/of slachtoffers in deze komedie zijn Huub Smit, Martijn Crins, Kees Boot, Rogier Schippers, Yaşar Üstüner, Chava voor in ’t Holt en Brainpower. De korte nederhorror is een project dat volledig op vrijwilligers en jonge professionals heeft gedraaid, waaronder het stuntteam van Michiel de Ruyter: Noorderwind, een crew van 200 personen, een VFX team, waaronder artists die aan Big Hero 6 en Transformers hebben meegewerkt. Iedereen heeft puur vanuit hun passie meegewerkt.

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie