Filmnieuws: Na Poeh volgt nu horrorfilm voor Bambi!

Na de beruchte horror-remake van Winnie De Poeh, Blood And Honey, is nu de beurt aan een andere Disney-favoriet: het onschuldige hertje Bambi. Het laatste nieuws over horror-Bambi lees je hier!

Disney, verschillende generaties zijn er mee opgegroeid. Die lange runtime van de iconische filmmaatschappij heeft een keerzijde voor ze: de copyright op hun klassieke karakters begint langzaamaan te verlopen. Afgelopen jaar liepen Winnie De Poeh en Knorretje daarom zo het publieke domein in als meedogenloze moordenaars in de slasher Blood And Honey. En nu is de beurt aan dat lieve hertje dat iedereen kent: Bambi! Onder de werktitel Bambi: The Reckoning zijn de plannen om een horror Bambi te creëren al in een gevorderd stadium.

Wat we weten, is dat ook deze Disney-horrorfilm in handen is van Scott Jeffrey en Rhys Frake-Waterfield, de makers van Blood And Honey. Jeffrey: “Bambi: The Reckoning wordt een horrorhervertelling van Bambi, waarbij we voor het design geïnspireerd werden door The Ritual. Bambi wordt een meedogenloze moordmachine die zich verschanst in het woud. Maak je klaar voor een hondsdol hert!”

Ondanks dat het concept van Bambi free game is sinds 2016, zijn de bekende karakterelementen dat niet. Frake-Wakefield en Jeffrey zullen dus creatief om moeten gaan met het ontwerp van hun geplande killerhert. Maar als je The Ritual gezien hebt, weet je dat bosdieren er even gruwelijk als creatief uit kunnen zien!

Plotdetails of een releasedatum voor Bambi: The Reckoning zijn nog niet bekend. Natuurlijk houden wij je op de hoogte wanneer we meer weten! Wat vind jij, zijn horror-remakes van geliefde klassieke Disneyfilms een frisse wind of juist een flauw trucje voor views?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Filmnieuws: Na Poeh volgt nu horrorfilm voor Bambi!”

Plaats een reactie