Winnie de Poeh en Knorretje hakken erop los in nieuwe horrorfilm! 2023 in de bios

Winnie de Poeh en Knorretje zoals je hun nog nooit hebt gezien
Winnie en Knorretje zoals je hun nog nooit hebt gezien

Als je denkt dat je alles al gezien hebt.. Fout. Ons aller geliefde Winnie de Poeh krijgt namelijk zijn eigen horrorfilm: Winnie the Pooh: Blood and Honor. Winnie is eerder dit jaar onder publiekelijk domein gekomen en daar maakt producent Rhys Frake-Waterfield dan ook gretig gebruik van. Omdat iedereen nu alles met de naam en het karakter mag, waarom dan geen slasher? Nou, ik vind het prima. Het zou nóg leuker zijn als die andere publieke domein-geworden IP’s (Alice in WonderlandRobin Hood en Jay Gatsby) als een soort van crossover later in een vervolgfilm ook hun opwachting maken.

Het verhaal draait -hoe kan het ook anders- om Poeh en Knorretje. Zij draaien helemaal door omdat Janneman Robinson andere plannen heeft. Hij ging weg om naar de universiteit te gaan, kreeg daar een vriendinnetje en heeft daar andere plannen mee. Uiteraard zonder het eerst aan Poeh en Knor te vragen. En dat pikken ze natuurlijk niet. Helemaal wild geworden hakken en slaan ze zich door iedereen die in de weg staat van hun wraak. Dat zal Janneman leren!

Lees ook: Filmnieuws: Na Poeh volgt nu horrorfilm voor Bambi!

Er is nu een gloednieuwe trailer vrijgegeven, vers van de pers. Hierin zien we een groepje tieners die allemaal stuk voor stuk vervangbaar zijn. En een voor zijn leven smekende Janneman. Rhys gaat all-in. Het belooft dus een heerlijke no-brainer slasher te worden, zo veel is zeker. Kijk en geniet hieronder van de trailer.
De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Amber-Doig Thorne en Maria Taylor, Craig David Dowsett gaat de rol neerzetten van Winnie de Poeh.

Winnie The Pooh: Blood and Honey

Update: Winnie the Pooh: Blood and Honor draait vanaf 20 oktober februari 2023 in de Nederlandse bioscopen!

Kijk jij uit naar Winnie the Pooh: Blood and Honey? Heb jij dierbare herinneringen aan Winnie waardoor je zegt, ik sla deze wel over? Laat maar weten hieronder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Winnie de Poeh en Knorretje hakken erop los in nieuwe horrorfilm! 2023 in de bios”

  1. Ik heb niet het idee dat ik naar Winnie de Poeh zit te kijken. Meer naar The Strangers met andere maskers. Maar maakt dat uit? Nee, dat maakt niet uit. Het ziet er lekker bruut uit. Als hij in de bios komt ga ik er zeker naar toe.

    Beantwoorden

Plaats een reactie