Five Nights At Freddy’s-film krijgt releasedatum

Hoppa, leg even jouw chocolade aan de kant, want ik heb goed nieuws zo aan het begin van het lekkere lange Paasweekend. De verfilming van Five Nights At Freddy’s van Blumhouse heeft een releasedatum gekregen: 27 oktober. Lekker op tijd voor Halloween dus.

five-nights-at-freddys-update-movie

Jason Blum, de directeur van productiebedrijf Blumhouse, heeft dat op Twitter aangekondigd. “Zoals beloofd, jullie hebben er om gevraagd, Five Night at Freddy’s-fans, en wij leveren. De Five Nights at Freddy’s-film is op Halloween te zien vanaf 27 oktober 2023!”

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

In januari van vorig jaar schreven wij al over het bestaan hiervan. De film komt naar de bioscoop en voor de mensen aan de andere kant van de oceaan ook naar streamingsdienst Peacock, volgens Variety. De film kent wel een hobbelige geschiedenis. Eind vorig jaar was het nog de bedoeling dat Emma Tammi, die in 2018 horrorfilm The Wind uitbracht, de nieuwe regisseur van de film werd. Daarvoor zou in 2015 de film nog geregisseerd worden door Gil Kenan (Monster House), waarna Blumhouse het project in 2017 overnam. In 2018 werd Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter) eraan verbonden, maar dat leverde niets op, helaas. In de film spelen onder andere Scream-acteur Matthew Lillard en Hunger Games’ Josh Hutherson.

De film Five Nights At Freddy’s krijgt ondersteuning van Jim Hensons’ Creature Workshop en persoonlijk ben ik daar zeer gecharmeerd van. Alles van Jim Henson vind ik namelijk fantastisch en ik kijk dan ook zeer uit naar wat ze hiervan kunnen maken. Heb jij zin in een Five Nights-film? Ik hoor het graag van je.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Five Nights At Freddy’s-film krijgt releasedatum”

Plaats een reactie