Komt ‘From’, nieuwe horror van de makers van ‘Lost’, naar Netflix?

Volgend jaar verschijnt de nieuwe serie From, het belooft een combinatie te worden van horror en sciencefiction. Het gaat over een dorpje waar de bezoekers vast zitten, alle uitwegen leiden terug naar het dorp… creepy! En wie hebben er ervaring met een serie over mensen die ergens vast zitten? Juist, de makers van Lost en een paar daarvan zijn betrokken bij deze nieuwe serie! Verschijnt From hier verschijnen op Netflix?

Update 20/09/2023: From zal worden uitgezonden op FOX/STAR Channel.

From Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Waar en wanneer kan je de serie From kijken?

In Amerika verschijnt de serie From op EPIX. Dat is niet in Nederland te zien, maar er is goed nieuws! Buiten de Vereningde Staten is er namelijk een bekende partij als distributiepartner aangewezen: Netflix. Het is wat dat betreft alleen nog even hopen op een releasedatum!

Foto’s: Chris Reardon/EPIX 

Logo voor Netdlix-serie From
From;- een nieuwe scifi-/horrorserie die in 2022 begint

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Komt ‘From’, nieuwe horror van de makers van ‘Lost’, naar Netflix?”

  1. “Alle uitwegen leiden terug naar het dorp”. Dit is niet zo bijzonder als je denkt. Check Wayward Pines (“One road in, no way out”). En luister naar de tekst van Hotel California van de Eagles (“You can check out any time you want, but you can never leave”).

    Het verhaal lijkt mij niet echt interessant en als ik de korte bio’s van de hoofdpersonen zo lees, dan wordt cliché op cliché gestapeld. Ik moet hier eerst toch echt wat meer van zien en lezen om heel misschien toch geïnteresseerd te worden.
    Dat het van de makers van Lost is zegt me niet zoveel. Die serie was een poosje goed, maar ontspoorde toen behoorlijk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie