Gamescom: Gameplay Little Nightmares 2 vertoond

Tijdens de opening van Gamescom 2020 heeft Tarsier Studios de eerste gameplay van Little Nightmares 2 vertoond. De game is het vervolg op de horror-puzzelplatformer Little Nightmares uit 2017.

Little Nightmares II - 15 Minutes of Gameplay - Gamescom - PS4 / XB1 / Switch / PC

Tijdens Gamescom 2019 werd het vervolg aangekondigd met een officiële trailer, maar sindsdien is het vrij stil gebleven. “We zijn erg verheugd om eindelijk meer te kunnen tonen van Little Nightmares 2, een jaar na de aankondiging op gamescom 2019″, aldus Lucas Roussel, producer van Little Nightmares 2 . “We wilden meer tijd aan de game besteden en er nog meer liefde aan geven, zodat we de best mogelijke ervaring konden creëren om onze gepassioneerde fans te verrassen.”

In Little Nightmares 2 kruip je in de huid van protagonist Mono, een jongen die probeert te ontsnappen uit een mysterieuze wereld waar een radiotoren een vreemd bericht uitzendt. Hij wordt vergezeld door Six, de hoofdrolspeler uit de eerste game, die dit keer computergestuurd zal zijn. Spelers moeten samenwerken met Six om puzzels op te lossen en de duistere geheimen te ontrafelen die deze toren verborgen voor ze houdt.

Little Nightmares 2 verschijnt 11 februari 2021 voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game komt later in 2021 ook naar PS5 en Xbox Series X. Een gratis upgrade is mogelijk voor iedereen die de titel dan al bezit op PS4 en Xbox One.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie