Gelimiteerde verhalenbundel ‘At Home in The Dark’ uitverkocht of toch niet?


Op 30 april verschijnt de Engelstalige verhalenbundel At Home in The Dark met 15 duistere verhalen van verschillende schrijvers. Echter, de ‘hardcover’-versie nu al hartstikke uitverkocht.  Deze versie is een genummerde gelimiteerde editie van het boek waarin onder andere het verhaal ‘Faun’ van Joe Hill staat. Aldus de ‘editor’ van het boek Lawrence Block op zijn eigen site. De paperback versie is niet uitverkocht en ook het e-book is gewoon te verkrijgen. 

Joe Hill is op dit moment populairder dan ooit, met alle prijzen (onder andere Bram Stoker Award), verfilmingen (Horns, In The Tall Grass) en serie (NOS4A2) die er gemaakt gaat worden van zijn verhalen.  Daarom geeft Block ook de schuld aan Joe Hill dat de pre-order voor deze gelimiteerde editie nu al niet meer mogelijk is.

Naast het verhaal van de bekende horrorschrijver Joe Hill staan er nog 14 andere verhalen in deze bundel. Zijn het allemaal horrorverhalen? Daarover zegt Block het volgende:

 “If you’re looking for a common denominator, two come to mind. They’re all dark stories, with nothing cozy or comforting about them. And every last one of them packs a punch. Which is to say that they’re all very much At Home in the Dark—and we can thank O. Henry, master of the surprise ending, for our title. ‘Turn up the lights,’ he said on his deathbed. ‘I don’t want to go home in the dark.’”

Wil je alvast een klein stukje lezen van het verhaal wat Joe Hill schreef voor deze bundel? Dat kan op de site van Lawrence Block. Of en wanneer dit boek vertaald wordt in het Nederlands is nog niet bekend.

Goed nieuws voor de Nederlanders: het lijkt er op dat de speciale ‘hardcopy’-versie op Bol.com nog gewoon te reserveren is!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie