De mannelijke Ghostbusters krijgen een bordspel

Dat de volgende Ghostbusters-film zich afspeelt rond een compleet vrouwelijk team, leidt tot diverse reacties. Voor de tegenstanders is er goed nieuws: Er komt een Ghostbusters bordspel met Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore!
https://www.youtube.com/watch?v=GFzmdAj1YKA
Spellenmaker Cryptozoic Entertainment (o.a. Walking Dead bordspel) heeft samen met Dan Schoening (de tekenaar van IDW Ghostbuster comics) een Kickstarter opgezet voor ‘Ghostbusters: The Board Game’ en binnen 24 uur de benodigde $250.000 opgehaald. Het is een coöperatief spel, je speelt (alleen t/m 4 spelers) tegen de meegeleverde scenario’s. Deze kunnen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad 30 tot 120 minuten duren. Naast Venkman, Stantz, Spengler en Zeddemore zijn ook de diverse ghosts uit de films en comics in het spel aanwezig. In totaal bevat het 40 spelfiguurtjes.

ghostbusters-boardgame
Tijd voor een spelletje? Of wacht je toch liever op de vrouwlijke Ghostbusters?

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “De mannelijke Ghostbusters krijgen een bordspel”

Plaats een reactie