Ervaar ‘Deep Fear’ op het water: nog meer haaienhorror duikt op!

De ‘originele’ haai die de haaienhorror echt op de kaart zette: The Great White in Jaws

Ongeveer een maandje geleden verscheen een artikeltje over een nieuwe haaienhorror: The Black Demon. Ook recenseerde Sander vorige week Great White (2021). Haaienhorror is niet meer weg te denken uit horrorcinema, zo lijkt het. Al helemaal omdat er wederom een nieuwe film is aangekondigd, toepasselijk genaamd Deep Fear.

De Roemeense actrice Mãdãlina Ghenea speelt de hoofdrol in de nieuwe horrorfilm. Veel grote filmrollen heeft deze actrice nog niet op haar naam staan. De grootste film waarin ze een rol heeft, is momenteel in bioscopen te zien: House of Gucci, waarin ze Sophia Loren speelt. De tegenspeelster van Ghenea in Deep Fear is Ed Westwick, die weer wel wat meer ervaring heeft. Ook in het horrorgenre: Freaks of Nature (2015), Flight from Hell (2014) en S. Darko (2009). De twee spelen een koppel dat ‘wat problemen tegen het lijf loopt’ op een jacht.

Volgende maand beginnen de opnames van de film en de regie is in handen van Marcus Adams. Het script werd geschreven door Robert Dapelli Jr. en Sophia Eptamentis. Het moet gezegd worden… De namen voor én achter de camera zijn niet per se de meest veelbelovende in de wereld. En de studio die de film produceert, Brilliant Pictures, heeft ook niet de grootste, populairste (horror)films ooit uitgebracht… Maar wie weet! Misschien wordt Deep Fear een parel!

Ben jij inmiddels al haaienmoe? Of valt kun jij geen genoeg van krijgen van het haaienhorrorgenre? Laat het weten in de comments!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Ervaar ‘Deep Fear’ op het water: nog meer haaienhorror duikt op!”

Plaats een reactie