Nieuwe Haaienhorror op komst: ‘The Black Demon’

The Meg (2018)

De haai is misschien wel hét meest gebruikte dier in horrorfilms. Van grote Hollywood-producties, zoals The Shallows (2016) en The Meg (2018) tot en met B-films, zoals de Sharknado-films. Het is natuurlijk ook niet gek dat het zo’n populair beest blijkt. Het gevoel dat je in het water bent, geen idee wat onder je zit en elk moment verrast kan worden door een set aan tientallen scherpe tanden, is gewoon ontzettend griezelig. Het is dan ook niet gek dat in 2023 weer een nieuwe grote Haai-Horrorfilm zal arriveren op het grote scherm.

De nieuwe film, die The Black Demon zal gaan heten, zal geregisseerd worden door Adrian Grunberg, die eerder Rambo: Last Blood regisseerde. Het zal de eerste keer dat Grunberg een horrorfilm gaat maken en hij heeft in ieder geval al acteur Josh Lucas al gestrikt voor de hoofdrol, die recent nog in The Forever Purge (2021) speelde.

De film zal gaan over Paul Sturges (Lucas), die in de olie-industrie werkt, die met zijn familie op vakantie gaat. Als ze aankomen bij het dorpje dat zo bekend was bij hem en zijn vrouw, zien ze dat bijna iedereen is verdwenen. Hij bezoekt samen met zijn familie een booreiland, maar terug naar het vasteland gaan, blijkt een grotere uitdaging dan verwacht aangezien een gigantische megalodon, die The Black Demon genoemd wordt, opdoemt uit de donkere, diepe oceaan.

Het filmen moet nog gaan starten, maar de bedoeling is dus dat The Black Demon in 2023 in bioscopen zal verschijnen (overigens ook het jaar dat The Meg 2 zou moeten gaan verschijnen! En die gaat, ja je raadt het al, ook over een gigantische megalodon!).

Lijkt deze film jou wat? Ben jij dol op haai-horror? Of word je er een beetje moe van?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe Haaienhorror op komst: ‘The Black Demon’”

Plaats een reactie