Thema 16e Halloween Amsterdam: Dead Space!

deadspace halloween amsterdam 2016 Alien Predator
Zaterdag 29 oktober 2016 vindt voor de 16e keer het Halloweenfeest van Amsterdam Spook plaats. En voor veel feestgangers is er één ding bijna nog belangrijker dan het feest zelf; het thema! De komende maanden is het nadenken, knutselen oefenen en uiteindelijk feesten met het thema Dead Space!

Dead Space – In space, no one can hear you SCREAM

AliensHet thema voor Halloween 2016 is een eerbetoon aan de verbeelding en kunstzinnigheid van H.R. Giger en is geïnspireerd op buitenaardse verhalen als Alien, Predator, Prometheus, Event Horizon, V, Star Trek, Star Wars, Total Recall, Mars Attacks, en Guardians of the Galaxy. Buitenaardse wezens, aliens en hemelse wezens zijn uitgenodigd om neer te dalen voor de 16de editie van ons jaarlijkse halloweenfeest in Hotel Arena.

De kaartverkoop voor het Dead Space scifi halloweenkostuumfeest is inmiddels begonnen. Kaarten kosten €26 in de voorverkoop, maar met een Early Spook-groepsticket krijg je 4 kaarten voor de prijs van 3. De spacy dresscode is natuurlijk verplicht, maar je kunt met jouw kostuum ook prijzen winnen. Het feest van zaterdag 29 oktober van 21:30u tot 5:00u plaats in Hotel Arena.

H. R. GIGER tribute makeup tutorial.

Amsterdam Halloween Festival 2016

Halloween is uitgegroeid tot meer dan een feestje. Naast Dead Space-kostuumfeest vindt voor de 6e keer het Amsterdam Halloween Festival plaats van 28 tot 31 oktober 2016. Het programma van afgelopen jaar omvatte make-up-workshops, themadiners, halloweenhotelkamers, een nachtelijke horrorfilmmarathon, en het beruchte kostuumfeest van Spook: The Monster Bash in Panama. Het festival trekt zo’n 4.000 bezoekers van over de hele wereld – van Mexico tot Dubai, Engeland en de VS. Het festivalprogramma voor 2016 zal begin september bekend worden gemaakt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie