Programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show 2018

Eind oktober is het weer tijd voor hét horrorfeest van het jaar: Halloween. Een officiële feestdag in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada, maar ook in Nederland steeds populairder. Ben jij een horrorfan en verslind jij elke avond een enge film, zet dan 27 oktober maar vast in je agenda!

Mr. Horror Jan Doense presenteert voor de tiende keer de Halloween Horror Show: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters in het hele land! Het programma bij Kinepolis bioscopen is al grotendeels bekend: He´s Out There,  Boarding School, The Lodgers en een verrassingsfilm! Naar onze verwachting zal het programma overeenkomen met de andere bioscopen en theaters. We zullen dus nog even moeten wachten!

Kinepolis Halloween Horror Show 2018

De Halloween Horror Show 2018 vindt zaterdag 27 op zondag 28 oktober plaats bij Kinepolis in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Utrecht, Schagen en Zoetermeer.  Het is nog onbekend bij welke andere bioscopen de Halloween Horror Show nog meer te zien zal zijn. Voor meer informatie houdt horrorshow.nl in de gaten of Facebook. Daarnaast houden we jullie uiteraard ook op de hoogte!

Halloween Horrorfilms 2018

He’s Out There (2018)

Afbeeldingsresultaat voor he´s out there

Laura (Yvonne Strahovski) neemt haar twee dochters Maddie (Abigail Pniowsky) en Kayla (Anna Pniowsky) mee voor een vakantie in een afgelegen huis aan een meer. Alles verloopt goed tot de drie in een gruwelijke nachtmerrie terechtkomen. Ze moeten vechten voor hun leven wanneer een psychopaat (Ryan McDonald) hen achterna zit.

Boarding School (2018)

Kinderen die zogenaamd onwenselijk zijn worden naar een sinister internaat gestuurd. Zo ook de twaalfjarige Jacob (Luke Prael), die door zijn stiefvader weggestuurd wordt. De school wordt geleid door het eigenaardige echtpaar, de dokter Sherman (Will Patton) en diens dominante vrouw. Wanneer het lichaam van een leerling wordt aangetroffen, begint Jacob te vermoeden dat er iets duisters gaande is

The Lodgers (2017)

1920, Ierland. De tweeling Rachel (Charlotte Vega) en Edward (Bill Milner) woont op hun familielandgoed. Elke nacht wordt het huis het domein van een sinistere aanwezigheid. De aanwezigheid heeft drie regels waaraan de tweeling zich moet houden: ze moeten rond middernacht in bed liggen, ze mogen geen onbekende personen meenemen naar binnen, en ze mogen niet ontsnappen. Een oorlogsveteraan, die verblijft in een naburig dorpje, voelt zich aangetrokken tot Rachel. Hij probeert Rachel te bevrijden, maar veroorzaakt daarmee een reeks van dodelijke gebeurtenissen.

Verrassingsfilm (????)

Eerder lieten wij weten dat de releasedatum van Halloween (2018) nog altijd in Nederland gepland staat op 1 november. Toch gaat Halloween al eerder in voorpremière rond de data van de Halloween Horror Show. Toeval? Wij denken van niet! Wij vermoeden dat de bloedstollende verrassingsfilm namelijk Halloween zal zijn! Daarnaast wordt tijdens de Halloween Horror Show altijd één blockbuster aan ons voorgeschoteld. Vorig jaar was dit de nieuwe film Jigsaw (Saw, 2017). Voor nu is de verrassingsfilm nog een mysterie, maar wat zou het tof zijn als het Halloween zou zijn!

Alleen tijdens deze nacht krijg je dus de kans om de film He’s Out There te zien op het grote doek, gevolgd door Boarding School. Als je het dan nog volhoudt, krijg je een bloedstollende verrassingsfilm voorgeschoteld. Een beetje mysterie hoort erbij! De afsluiter van de show is de film The Lodgers.

Kaartverkoop en tijden Halloween Horror Show 2018

Het programma bij de Kinepolis bioscope in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Utrecht, Schagen en Zoetermeer op zaterdag 27 tot zondag 28 oktober ziet er als volgt uit:
Inloop: 21:30 uur.
Start eerste film: 22:00 uur.
De kaartjes voor de nacht met 4 horrorfilms (9 uur aan horror!) kosten bij Kinepolis 25 euro en zijn hier verkrijgbaar.

Wij houden jullie op de hoogte over tijden en kaartverkoop bij andere bioscopen.

Ben jij klaar voor een slapeloze nacht?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie