Programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show 2011

Afgelopen twee jaar vertoonde Jan Doense alias Mr. Horror op de Halloween Horror Show de films Trick ‘r Treat, Orphan, Triangle, The Tripper, The Last Exorcism, Buried, Tucker & Dale vs Evil en Sint. Ook dit jaar heeft Jan Doense in samenwerking met Pathé weer een nachtelijke marathon gepland en zal op zaterdagnacht 29 oktober in alle 11 deelnemende bioscopen het volledige programma te zien zijn.

“Na twee jaar is duidelijk dat de Halloween Horror Show een geslaagd experiment is. Met deze nachtelijke horrormarathon worden liefhebbers van ‘old school horror’, die Halloween op gepaste wijze willen vieren, op hun wenken bediend. Voor het eerst is dit jaar het volledige programma van vier films ook in alle andere deelnemende bioscopen te zien”, vertelt Jan Doense op Pathé.nl
Mr. Horror's Halloween Horror Show 2011
De deelnamende Pathé bioscopen zijn: Amsterdam (Tuschinski), Utrecht (Rembrandt), Den Haag (Buitenhof), Rotterdam (Schouwburgplein), Groningen, Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Zaandam en Zwolle. In een aantal van deze bioscopen zullen ook prijzen worden uitgereikt aan de beste Halloweenkostuums. Meer hierover op horrorshow.nl.

Halloween Horror Show Programma 2010

Don’t Be Afraid of the Dark

Architect Alex Hurst (Guy Pearce) verhuist met zijn dochter Sally (Bailee Madison) en vriendin Kim (Katie Holmes) naar het landhuis Blackwood Manor. Terwijl Alex en Kim hun droomhuis in zijn oorspronkelijke staat herstellen, trekt Sally erop uit om het nieuwe onderkomen te verkennen. Ze hoort stemmen en deze leiden haar naar een verborgen ruimte. Wanneer ze de deur opent waarachter ze de stemmen verneemt, heeft Sally geen idee dat ze een horde duistere wezens vrijlaat die zich al eeuwen in de krochten van haar nieuwe thuis verborgen houden…. en die het gemunt hebben op de bewoners.
Na de Halloween Horror Show in de bioscoop vanaf 11 november

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

The Thing (prequel)

Kate Lloyd is een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.
Na de Halloween Horror Show in de bioscoop vanaf 3 november

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

11:11:11

Joseph vertrekt na het overlijden van zijn vrouw en kinderen naar de Spaanse kustplaats Barcelona. Daar ontmoet hij zijn vervreemde broer en zijn vader die op sterven ligt. Niet lang na zijn aankomst komt Joseph telkens in aanraking met het nummer 11…
Na de Halloween Horror Show in de bioscoop vanaf 10 november

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Wake Wood

Nadat hun dochtertje Alice door een hond is doodgebeten, verhuizen de ontroostbare ouders, veearts Patrick en apothekeres Louise, naar het idyllische Ierse gehucht Wake Wood. Daar merkt dorpsoudste Arthur (Timothy Spall) hun verdriet op, waarna hij de nieuwkomers een interessant voorstel doet. Via een oeroud ritueel kan Alice weer tot leven worden gewekt. Maar het kind mag niet langer dan een jaar geleden zijn gestorven en na drie dagen moet ze onherroepelijk terug naar het dodenrijk. Patrick en Louise smokkelen met de sterfdatum en dat heeft fatale gevolgen…
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qS_L06Mub40?rel=0&w=620&h=345]

Kaarten voor de Halloween Horrorshow (27,50) zijn nu te koop via Pathé.nl en bij de deelnemende bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “Programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show 2011”

 1. Ik heb hier zeker interesse in, wilde vorig jaar ook gaan maar alleen in Amsterdam (volgens Pathe zelf) was het volle programma te zien, in oa Den Haag en Rotterdam zou toen de helft worden getoont. Daarom heb ik het geskipt, maar ik zal zeker nog even informeren bij Pathe of alle films ook daadwerkelijk bij mijn bioscoop naar keuze te zien zijn.

  Beantwoorden
 2. Vorig jaar in Grunn geweest met helaas maar 2 films. vond het wel geslaagd. iig geen geschreeuw en gedoe. wel wat gelul ertussendoor. ff zien of ik dit jaar weer ga. lijkt me vet maar hangt van de rest van mn weekendprogramma af 🙂

  Beantwoorden
 3. Een paar hele goede films gezien vannacht.

  Don’t be afraid of the Dark:
  Ik ken het origineel niet, maar ik vond dit een prima film. Had nogal slechte reacties gelezen, maar viel mij 100% mee.

  The Thing Prequel:
  Duidelijk gemaakt door een fan van de Carpenter film. Film sluit zo goed als naadloos aan bij de eerdere film. Erg goed!

  11-11-11:
  Regelrechte bagger.

  Wake Wood:
  Niet echt een big budget film, maar zeker niet verkeerd. Had iets weg van Pet Cemetary. Nieuwste Hammer film.

  Beantwoorden
 4. gisteravond naar rembrand utrecht geweest. avondje uit is altijd leuk natuurlijk maar vond de films nou echt waardeloos voor een enge horror avond!!!
  het zouden films met geesten en zombies moeten zijn! dit was meer sciencefiction met aliens, heb geen moment gegriezeld! dat was wel een beetje jammer want daar ‘reken ‘je wel op!!!
  HOOP VOLGEND JAAR OP EEN BETERE KEUZE DIE AANSLUIT OP HALLOWEEN!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie