Halloween Insta’s en Apps

Voor vele horrorfans is de favoriete tijd van het jaar weer aangebroken: Halloween. De maand waarin griezelen centraal staat. Op onze site vind je een lijst met Halloween-feesten en -evenementen en natuurlijk reviews. Maar ook online gaat het los! Check hieronder de leukste Instagram-accounts en Halloween-apps.

themadbombers

‘Bath Products 2 die for’ staat er in de beschrijving van de Instagram account van The Mad Bombers. Kies bijvoorbeeld voor een schuimende heksenketel bruisbal of een pompoen. Of ga je liever voor Nosferatu of Pennywise the clown? De producten worden met de hand gemaakt en via Etsy verkocht. Én ze zijn niet op dieren getest!

The Mad Bombers

Halloweentownstore

Op Halloweentownstore vind je de inventarisatie van de één van de grootste Halloween winkels in Californië. Van kostuums tot kunst, speelgoed, kleding en tassen. Mocht je iets leuks tegenkomen, helaas, ze leveren niet internationaal. Deze Insta account is dus vooral leuk voor digitaal windowshoppen.

HalloweenTown Store

Falloween

Falloween heeft nog niet heel veel volgers maar wel 155 gerelateerde Halloween posts. Vooral van producten die je in winkels in Amerika kunt kopen. Denk aan Pompoen mokken, Nightmare Before Christmas sneeuwbollen, boekenstandaards met heksen, snoepgoed, kaarsen en ga zo maar door. Let op: wel een beetje een jaloersmakende account, aangezien wij al deze producten in Nederland niet kunnen kopen.

Falloween

The Moon Beams

Kunstenares Paola Beatrix van themoonbeams verkoopt met de hand gemaakte juwelen op Etsy. Denk aan schattige pompoentjes, uiltjes, vogelspinnen (jawel) en dieren koppen. Misschien niet direct heel eng maar wel heel erg leuk met een hoog ‘hebbon’ gehalte.

The Moonbeams

Home Sweet Hell

Een griezelige draai geven aan je interieur? Bekijk de homesweethell Instagram account voor inspiratie. Van een slaapkamer compleet in Halloween stijl tot een houten wieg met tentakels, Frankenstein bloempotten en een heksen badkamer. Maar je vindt er ook toffe foto’s van kleding, sierraden en kaarsen.

Home Sweet Hell

Als je in de Appstore zoekt op ‘Halloween’ dan kom je vooral apps tegen waarmee je je stem kunt vervormen. klinkt leuk, is het niet. Dat komt vooral omdat deze apps vol zitten met reclame en spam. Om de twee seconden popt er een commercial op. Enorm irritant. Helaas hebben de meeste gratis apps dit. Toch zijn er een aantal wel de moeite waard.

Halloween-achtergronden

Er zijn verschillende apps waarmee je schattige en leuke Halloween achtergronden voor je telefoon kunt downloaden. Ze zijn allemaal gratis en je kunt ze snel delen met je vrienden via Facebook en Twitter bijvoorbeeld.

Check deze apps in iTunes of Google Play.

Halloween Wallpapers

Halloween City

Een grappig spel waarbij je jouw stad kunt omtoveren tot Halloween stad met vampieren, spoken en andere griezels. Je moet munten verzamelen om een leven hoger te komen. Je kunt ook screenshots maken van je stad en delen met je vrienden.

Check deze app in iTunes of Google PLay.

Halloween City

Into the Dead

Één van de best beoordeelde zombie game apps. De zombie-apocalypse is aangebroken. Overleef jij het?

Check deze app in iTunes of Google Play.

Into the Dead

Dead Yourself

App die gelanceerd is ter promotie van The Walking Dead. Één van de betere apps waarmee je jezelf kunt transformeren in een Walker. Er zijn meerdere ‘Halloween booth’ apps waarmee je een griezelige layer over je eigen foto kunt leggen. Toch zijn de meeste niet zo nauwkeurig én ook deze apps zitten weer vol met reclames. The Dead Yourself app werkt echt goed.

Check deze app in iTunes of Google Play.

Dead Yourself

Meer Halloween apps

Bekijk meer Halloween apps, van ringtones tot spelletjes en wallpapers.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie