Vier Halloween 2021 in deze pretparken

Het grootste deel van Halloween-activiteiten in de pretparken werd vorig jaar helaas geannuleerd. Dit jaar ziet het er een stuk ‘zonniger’ uit en hebben de meeste pretparken weer een leuk programma voor Halloween uitgedacht.

Scary Halloween – Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is denk ik dit jaar het paar dat de grootste verandering laat zien en organiseert nu voor het eerst ook extra spannende Halloween-avonden. Vanaf 18u wordt het park een stuk enger met griezelparade, scare zone Deranged Campsites, Scary Inferno, THe Passages, spookhuis Freek’s Nightmare, Creepy Carnival en afsluitend een vuurwerkshow. Scary Halloween is elke zaterdag in oktober, plus 20 oktober.

Horrorbos – Valkenburg

De verhalen van de bekende sprookjes worden al eeuwenlang verteld. Tijdens het Horrorbos komt de ware aard van de hoofdrolspelers naar boven. Laat je niet misleiden door het onschuldige, dromerige uiterlijk van deze figuren, want tijdens het Horrorbos kom je terecht in een ware nachtmerrie.

Heksendoorn – Hellendoorn

Vanaf 9 oktober wordt avonturenpark Hellendoorn omgetoverd in Heksendoorn en op 16, 22, 23 en 30 oktober is het extra eng met Screams! Op dit dagen is een extra avondprogramma met 2 walk throughs, 3 haunted houses en 9 scare zones. 

Screams, voor grote kinderen
Screams, voor grote kinderen

Halloween Nights Toverland

Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. Tijdens onze 20ste verjaardag vieren wij Halloween in de overtreffende trap: meer karakters, grotere scare zones en meer Haunted Experiences! Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben. Dit jaar viert Toverland haar 20e verjaardag en geldt voor Halloween het thema 20 Years of Fear. 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november zijn de Halloween Nights

Halloween Fright Nights – Walibi

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter… Geef je in de avonden van 9 t/m 31 oktober over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over. Te eng voor je kinderen? Overdag kun je naar de Spooky Days.

Naar welke Halloween-parken ben jij voorgaande jaren al geweest? Waar ga je dit jaar heen? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Lees hier meer spannende activiteiten & griezelige spookhuizen of alles qua horror in de bios, dvd en streamingdiensten.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Vier Halloween 2021 in deze pretparken”

Plaats een reactie