Halloween Run & Walk; Sporten voor horrorliefhebbers

Zijn hier naast horrorliefhebbers ook sportliefhebbers die, net als ik, wel van een rondje hardlopen houden? Dan heb ik voor jullie goed nieuws; je kan deze twee activiteiten met Halloween goed combineren. Op zaterdag 30 oktober organiseert Start2Finish namelijk een Halloween Run & Walk in Almere Buiten. Durf jij de uitdaging aan?

Op 30 oktober staat Almere Buiten in het teken van de Halloween Run & Walk, een hardloopwedstrijd van 5 kilometer. Tijdens dit gezellige spektakel ren jij een 5 kilometer parcours waar je zombies, monsters en ander gespuis onderweg tegenkomt. Naast deze hardloopwedstrijd is het voor de iets mindere sportieveling ook mogelijk om 1 of 2,5 km lopend te doen, waarbij de 1 kilometer tevens geschikt is voor de kleine kinderen. Na afloop krijg je een leuke goodiebag en een blinkende medaille mee naar huis. Alle deelnemers worden ook van harte uitgenodigd zelf ook verkleed te komen, de best verklede krijgt eveneens een prijs hiervoor.

Het parcours van de Halloween Run & Walk bestaat uit 1 ronde van 5 kilometer voor de Run & een ronde van 2,5 kilometer voor de Walk. Deze voert onder meer door, het centrum, een garage én het donkere park. Volledig in het teken van Halloween kom je overal zombies en andere schrikeffecten tegen. De Kidsrun is een ronde van 1 kilometer is rondom het Globeplein. Als extraatje mogen de kids ook nog in het spookhuis van de kermis! De routes van de 2,5 km Walk en 5km Run zullen een verrassing blijven.

De kidsrun/walk kost 6 euro, de 2,5 km loop 12 euro en de 5 km hardloop kost 17 euro. Mocht je de dag erna ook nog meedoen met de 30 van Almere, krijg je op vertoon van dit kaartje 25% korting op je 2e kaartje daarvoor. Zie voor nog meer info de officiële website.

In 2017 waren wij er al bij, gaan we jou dit jaar er zien? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder, op Facebook of in de Discord-app.

Verslag: Halloween Run Almere

Interessant artikel?

Plaats een reactie