Hansel and Gretel: Witch Hunters 3D krijgt vervolg

hansel-gretel-witch-hunters-2In Amerika deed Hansel and Gretel: Witch Hunters het niet bijzonder goed, maar international verviervoudigde de opbrengst en met inmiddels een wereldwijde opbrengst van meer dan 200 miljoen dollar is Hansel & Gretel: Witch Hunters van regisseur Tommy Wirkola succesvol genoeg om een vervolg op te maken. De samenwerkende studio’s Paramount, MGM en MTV Films kondigden aan groen licht te hebben gegeven aan de ontwikkeling van een deel 2.

Will Ferrel, Adam McKay, Kevin Messick en Beau Flynn zullen weer optreden als producenten. Of schrijver en regisseur Tommy Wirkola bij dit vervolg betrokking is, is niet door de studio’s bekend gemaakt, hij zal zich voorlopig eerst bezighouden met Dead Snow 2). Ook over de terugkeer van het heksenjagende duo Jeremy Renner en Gemma Arteron is niets gemeld, al zijn de hoofdrolspelers vast al reeds op de loonlijst gezet.

Hansel and Gretel: Witch Hunters draait sinds 28 februari in de bioscoop “Als kinderen leren Hansel (Jeremy Renner) en Gretel (Gemma Arterton) al snel hoe ze wraak moeten nemen op heksen. Nu ze volwassen zijn, zijn ze opgegroeid als gewelddadige helden die op heksen jagen. Maar nu wordt er ook op hen gejaagd en komen ze oog in oog te staan met de ultieme heks, gespeeld door Famke Janssen!”

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Hmm, ik vond Hansel and Gretel: Witch Hunters niet bijster goed. Kan me niet voorstellen dat een tweede deel veel beter zal zijn.

Hanneke
Hanneke
10 jaren geleden

Whooptie doo, nou ik heb wel interesse. Ik vond m wel vermakelijk (maar ik vind alles met Gemma Arterton wel goed eigenlijk).

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x