Hansel and Gretel: Witch Hunters 3D krijgt vervolg

hansel-gretel-witch-hunters-2In Amerika deed Hansel and Gretel: Witch Hunters het niet bijzonder goed, maar international verviervoudigde de opbrengst en met inmiddels een wereldwijde opbrengst van meer dan 200 miljoen dollar is Hansel & Gretel: Witch Hunters van regisseur Tommy Wirkola succesvol genoeg om een vervolg op te maken. De samenwerkende studio’s Paramount, MGM en MTV Films kondigden aan groen licht te hebben gegeven aan de ontwikkeling van een deel 2.

Will Ferrel, Adam McKay, Kevin Messick en Beau Flynn zullen weer optreden als producenten. Of schrijver en regisseur Tommy Wirkola bij dit vervolg betrokking is, is niet door de studio’s bekend gemaakt, hij zal zich voorlopig eerst bezighouden met Dead Snow 2). Ook over de terugkeer van het heksenjagende duo Jeremy Renner en Gemma Arteron is niets gemeld, al zijn de hoofdrolspelers vast al reeds op de loonlijst gezet.

Hansel and Gretel: Witch Hunters draait sinds 28 februari in de bioscoop “Als kinderen leren Hansel (Jeremy Renner) en Gretel (Gemma Arterton) al snel hoe ze wraak moeten nemen op heksen. Nu ze volwassen zijn, zijn ze opgegroeid als gewelddadige helden die op heksen jagen. Maar nu wordt er ook op hen gejaagd en komen ze oog in oog te staan met de ultieme heks, gespeeld door Famke Janssen!”

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Hansel and Gretel: Witch Hunters 3D krijgt vervolg”

Plaats een reactie