Horrornacht in Filmhuis Helmond op vrijdag de 13e

Op vrijdag de 13e van september organiseert Filmhuis Helmond een ouderwets gruwelijke horrornacht met vinger afbijtend lekker hapjes, een griezelig gezellig sfeertje en twee bloederige horrorfilms overgoten met een graflading korte films die je nog lang wakker zullen houden.

Ze beginnen om 22.00 uur met ‘Frankenstein’s Army‘ waarin een peloton soldaten aan het einde van WOII in de problemen raken als ze op een ondergronds laboratorium stuiten dat in handen is van Victor Frankenstein, een afstammeling van die andere bekende dokter. Wat voor bizarre gedrochten deze dr. Frankenstein samenstelde overtreft je ergste nachtmerries.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dOF8GiIXtGY

Daarna volge de Terrifying Shorts, een reeks internationale korte films waarvan sommige op verschillende festivals prijzen hebben gewonnen, die je laten huiveren en zenuwachtig lachen. Waaronder de korte film ‘Perfect Drug’ van Toon Aerts:

En ze eindigen met een Zweedse hommage aan Evil Dead getiteld ‘Wither’. Een groep vrienden komt in een afgelegen huisje in de problemen als er in de kelder een mythisch wezen blijkt te schuilen. Met ‘ouderwets’ bloed vergieten en bezetenheid als gevolg.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Frankenstein’s Army is Engels gesproken en niet ondertiteld. Wither is Zweeds gesproken en Engels ondertiteld. De korte films zijn Engels gesproken en indien niet, dan Engels ondertiteld. Kaarten zijn slechts 13 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden via de website van Filmhuis Helmond. De eerste film van de avond begint om 22:00 uur en zal tot diep in de nacht (~04:00u) duren.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Horrornacht in Filmhuis Helmond op vrijdag de 13e”

Plaats een reactie