Horrorproducent Elijah Wood komt naar Dutch Comic Con in november

Bij Elijah Wood denken veel mensen meteen aan Frodo Baggins in The Lord of the Rings. Maar voor ons is veel interessanter dat hij het horrorproductiebedrijf SpectreVision oprichtte en via daar 16 films heeft gerealiseerd. Goed nieuws: 18 en 19 november 2023 is hij te gast op de Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht!

Elijah Wood begon al op zijn achtste met acteren door een bijrol in Back to the Future Part II (1989). Meer in ons straatje zitten zijn rollen in The Good Son (1993), The Faculty (1998), Deep Impact (1998), Maniac (2012) en nu de tv-serie Yellowjackets.
Als producent bij SpectreVision realiseerde hij onder andere Cooties (2014), A girl Walks Home Alone at Night (2014), The Grease Strangler (2016), Mandy (2018) en Color Out of Space (2019.
De acteur en producent is het gehele weekend te gast tijdens de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2023 op 18 en 19 november in de Jaarbeurs.

Op 22 september gaat de early bird ticketverkoop van start in de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con, waarbij tegen toegangskaarten voor een gereduceerd tarief gekocht kunnen worden. Er is slechts een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, dus op is op. De reguliere ticketverkoop gaat een week later van start. Vanaf 29 september kunnen fans voor het reguliere tarief kaarten bemachtigen.

‌Wat is jouw favoriete Elijah Wood-film?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Horrorproducent Elijah Wood komt naar Dutch Comic Con in november”

Plaats een reactie