Huiveringwekkende trailer voor The Conjuring

2-the-conjuring-poster1Dit jaar worden we getrakteerd op maar liefst twee nieuwe films van James Wan (Saw, Insidious, Dead Silence). Insidious chapter 2 komt aan het eind van dit jaar uit, maar eerst worden we nog blij gemaakt met The Conjuring. Wan heeft met zijn vorige films laten zien goed om te kunnen gaan met sfeervolle en beklemmende verhalen. Iets wat in de trailer van The Conjuring gelijk al duidelijk wordt.

The Conjuring is een paranormale horrorfilm die gebaseerd is op ware feiten. Het verhaal speelt zich af eind jaren 70, begin jaren 80 in het plaatsje Harrisville waar een familie woonachtig op een boerderij wordt opgejaagd door een demonische entiteit. Ze schakelen de hulp in van een paranormaal onderzoeksteam Ed en Lorraine Warren. Al snel komen zij oog in oog te staan met de meest angstaanjagende klus dat ze ooit hebben meegemaakt.

De hoofdrollen worden vertolkt door Lili Taylor, Patrick Wilson, Vera Farmiga en Ron Livingston.

Volgens internetbronnen scoort de film enorm hoog in testvoorstellingen en screenings. De film komt deze zomer uit in Amerika. In Nederland moeten we iets langer wachten. Hier kunnen we The Conjuring bekijken vanaf 5 september.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

Plaats een reactie