Is Alan Wake 2 de droomgame van Remedy?

Remedy’s aankomende game Alan Wake 2 is hun beste game ooit… volgens eigen zeggen. Bekijk nu de tweede aflevering van hun ‘Behind The Scenes‘.

behind the scenes van Alan Wake 2
Is Alan wel awake?

Dat zeggen de ontwikkelaars in hun digitale dagboek ‘Behind The Scenes’ over hun aankomende game. Developer Diaries zijn niet nieuw en wat mij betreft een uitstekende manier om de tijd door te brengen terwijl we wachten op al het moois wat voor ons gemaakt wordt. In dit alweer tweede deel vertellen verschillende medewerkers uit het talentvolle team over de rijke historie die de gameserie kent, maar ook over hoe die geschiedenis ze nu juist hier op dit punt hebben gebracht en hoe dit perfect samenkomt. Volgens Remedy is dit de droomgame die ze altijd al in gedachten hadden te maken. Kijk hieronder zelf naar hun verhaal in het filmpje. Heb je het eerste deel gemist? Die kun je hier terugkijken. Hierin vertellen ze meer over de nieuw toegevoegde hoofdpersoon FBI-agente Saga Anderson.

Meerdere personages

In Alan Wake 2 speel je niet alleen de schrijver, maar dus ook als Anderson. Zij onderzoekt de mysterieuze moorden in Bright Falls, waardoor ze op het spoor van Wake komt die al dertien jaar vermist is. Spelers kunnen wisselen tussen deze personages en op deze manier zelf bepalen hoe ze het spel doorlopen en waar ze mee te maken krijgen.

Alan Wake 2 – Behind The Scenes | Remedy's Dream Game

Alan Wake 2 verschijnt op 17 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De uitgever is Epic Games en op dit moment staat er geen fysieke release van de game gepland. Vind jij het een goed teken dat dit spel alleen digitaal uitkomt, of hou jij er liever van om een kast vol te hebben om te showcasen? En vind jij de behind the scenes/developer diaries een leuk gegeven om de tijd te doden tot de spellen uitkomen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie