Trailer: It Stains The Sands Red – Zombie-stalker in de woestijn

Hoe zou het zijn om gestalkt te worden door een zombie? Het is het interessante uitgangspunt van It Stains The Sands Red. In het midden van een zombie-apocalyps strandt Molly in de woestuin buiten Las Vegas. Op zichzelf al vervelend genoeg, maar naar blijkt wordt ze gestalkt door een zombie. Eentje van het trage soort, dus prima voor te blijven door stevig door te lopen. Maar, zoals Molly al snel leert, ook langzame zombies hebben geen rust of slaap nodig en kunnen maar blijven doorgaan. Lastig wanneer je in je eentje door de woestijn loopt en telkens over je schouder iemand ziet lopen met de ingewanden van je geliefde op zijn nette pak.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De film is geregisseerd door Colin Minihan en geschreven door hemzelf en Stuart Ortiz. Als het duo The Vicious Brothers hebben zij eerder gewerkt aan onder andere Grave Encounters (op jacht naar geesten in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis) en Extraterrestial (tieners ontmoeten niet-zo-vriendelijke ET’s in een huisje in het bos). Clichés lijken hun dus niet vreemd, maar het verhaal en de trailer doen vermoeden dat deze film een aardige toevoeging aan het genre zou kunnen zijn.

It Stains The Sands Red zal in juni in première gaan tijdens het L.A. Film Festival en daarna in de bioscoop en online worden uitgegeven.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Dit ziet er uit als toch weer een grappige originele kijk op het vrijwel platgetreden zombie genre. De trailer maakt mij in elk geval nieuwsgierig.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x