Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Telltale Games wekt dino’s Jurassic Park opnieuw tot leven

Dit nieuws was mogelijk niet opgevallen als Telltale niet The Walking Dead Game had aangekondigd. De trailer van Jurassic Park: The Game is namelijk al een week oud (sorry). Tijd voor de feiten.

In 1993 kwam de film Jurassic Park uit, gebaseerd op het boek van Michael Crichton en geregisseerd door Steven Spielberg, er kwamen naast de twee vervolgen ook tussen 1994 en 2005 vele games uit. Er zijn al een tijdje plannen voor een vierde Jurassic Park-film, maar sinds het overlijden van schrijver en co-scenarist Michael Crichton lijkt het project helemaal stil te liggen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eq0ULaWpfQ4?rel=0&w=620&h=379]Maar er is nieuw leven voor de dinosauriërs van Jurassic Park, Telltale Games brengt namelijk in april Jurassic Park: The Game uit. Het spel volgt de gebeurtenissen van de eerste film, in de bekende Telltale puzzelstijl. Toch vraag ik mij af of het spel op deze manier de verschrikkelijke spanning van Jurassic Park kan overbrengen.

Jurassic Park: The Game zal vanaf april te koop zijn voor Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC en Mac voor ongeveer 30 euro.

Op 30 oktober gaan we de HELE NACHT games streamen op ons Twitch-kanaal!

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

5 gedachten over “Telltale Games wekt dino’s Jurassic Park opnieuw tot leven”

Plaats een reactie

//