Kickstarter zombiehorror Worst Case Scenario voegt bijzonder ‘stretch goal’ toe!

Richard Raaphorst heeft via crowdfunding inmiddels het streefbedrag voor de comic van Worst Case Scenario opgehaald en de comic zal dus geworden gemaakt. Gefeliciteerd!

Omdat de crowdfunding nog doorloopt, heeft Raaphorst stretch goals, extra doelen, toegevoegd. Bij 18 duizend wordt de comic 8 pagina’s dikker, bij 25 duizend zelfs 16 pagina’s. Het laatste doel: als er 6 miljoen wordt opgehaald, dan maakt hij alsnog de film Worst Case Scenario!

Hell yes!

Nog even kort: Worst Case Scenario begon als filmproject begin deze eeuw, maar helaas door onbetrouwbare mannetjes in Hollywood kwamen er slechts twee trailers. Richard Raaphorst is echter niet alleen filmmaker, hij is een allesmaker en zo ontstond het idee van de Worst Case Scenario comic. Naast de comic kun je via Kickstarter ook andere bonussen krijgen, zoals deze hele gave shirts en hoodies.

Zes miljoen ophalen via Kickstarter, hoe haalbaar is dat?

De succesvolste Nederlandse Kickstarter-projecten zijn blijven steken op zo’n 6 ton. Maar Kickstarter is natuurlijk allerminst nationaal, het is een international platform en ook trailers van Worst Case Scenario hebben destijds wereldwijd de media gehaald.

Het succesvolste Kickstarter-project ooit, Pebble Time, haalde $20 miljoen op. Dus zeg nooit nooit! Ik hoop het van harte!

Word een zombie in de film

En alle donateurs mogen als zombie in de film spelen. Wie wil dat nu niet? Heb jij al gedoneerd?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kickstarter zombiehorror Worst Case Scenario voegt bijzonder ‘stretch goal’ toe!”

  1. Het zou geniaal zijn als het lukt! Misschien dat iemand met veel te veel geld over de Kickstarter nog voorbij ziet komen 😉

    Zelf hoop ik dat de €18.000 in ieder geval gehaald wordt, zou het wel tof vinden als er acht extra pagina’s concept art in de hardcover editie komen 🙂

    En nu ga ik die supervette trailers weer een keer kijken 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie