Kinderliedje wordt slasher in de trailer ‘Mary Had a Little Lamb’

Wie kent nou niet het Engelstalige kinderliedje en/of rijmpje Mary had a little lamb uit 1830. In Nederland beter bekend als Mieke heeft een lammetje. Ja, dat iconische kinderliedje dat je moeder altijd voor je zong toen je een baby was, is nu een angstaanjagende slasher-film over een kerel die met een griezelig lamsmasker op mensen inhakt.

De afgelopen jaren zijn er al redelijk wat horrorfilms uitgekomen die gebaseerd zijn op sprookjes, lees bijvoorbeeld onze recensie Gretel & Hansel (van het klassieke sprookje Hans & Grietje). Ook Disney-films ontsprongen de dans niet, zoals onze geliefde, honing etende, gele beer in Winnie the Pooh – Blood & Honey. Kinderliedjes waren dus de onvermijdelijke volgende stap.

Een radiopresentatrice en haar crew gaan op zoek naar de waarheid achter een aantal verdwijningen voor een waargebeurde misdaadshow. Ze zullen er snel achter komen dat er veel meer te ontdekken valt wanneer ze Mary en haar lammetje ontmoeten. Wie zal er levend aan het tweetal ontsnappen?

Poster Mary Had A Little Lamb (2023)

De film is geregisseerd door Jason Arber (The Meg 2: The Trench). Mary Had A Little Lamb is vanaf 3 oktober 2023 te zien op Amerikaanse streamingsdiensten en DVD. Of de film ook te zien is vanuit Nederland is onduidelijk.

MARY HAD A LITTLE LAMB | Official HD Trailer (2023) | HORROR | Film Threat Trailers

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kinderliedje wordt slasher in de trailer ‘Mary Had a Little Lamb’”

  1. Winnie the Pooh is niet van oorsprong een Disneyfilm, zoals het artikel lijkt te doen vermoeden, maar een boek van AA Milne, waarop Disney haar film op baseerde. De slasher die er nu van gemaakt is, is dus ook niet gebaseerd op de film van Disney, maar op het oorspronkelijke boek (dat nu auteursrechtvrij is).

    Beantwoorden

Plaats een reactie