Scream 3,5 gratis te zien op Youtube

scream legacy
Scream Legacy

Scream 5 is de bioscopen nog niet uit en deel 6 in al volop in productie. Dat is natuurlijk niets nieuws, maar er is meer: Een fanatieke fan heeft een volledige film gemaakt genaamd Scream Legacy. Een volledig gratis te kijken film die verder gaat waar Scream 3 is gestopt. Scream 3.5 dus. En je kan hem onder dit artikel bekijken.

De film speelt zich 20 jaar na deel 3 af en we zien de dochter van Sidney Prescott terugkeren naar Woodsboro, waar ze te maken krijgt met een nieuwe Ghostface Killer. De film is geproduceerd door Zach Salazar en geschreven door Salazar, Anthony Hernandez en Michael Tula. Verder spelen Jackie Luke, Anthony Hernandez, Rachel DeRouen, Michael Tula, Troy Parker, John Enick, Julia Glessner en Omar J. Lewis in de film mee. JP DeStefano vertolkt de rol van Ghostface.

De film krijgt behoorlijk wat goede recensies en dat is behoorlijk knap voor een fanfilm met een beperkt budget en totaal geen affilatie met Hollywood. Ook apart dat dit het daglicht ziet, aangezien Scream 5 nog in de bioscopen draait en deel 6 in de maak is. Je ziet met dit soort projecten toch wel snel dat het juridisch de kop wordt ingedrukt. Maar tot op heden is er nog geen kwaad woord over gerept en hebben wij een leuk vervolg op Scream 3.
Ga het kijken zo lang het nog kan, als je hem nog niet hebt gezien. Mijn interesse is in ieder geval gewekt en dat hij gratis te kijken is op Youtube helpt ook zeker.

Scream: Legacy - A Scream Fan Film (2022) | Full Movie
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 4.5

Heb jij Scream Legacy al gezien en wat vond je ervan? Kan je geen genoeg krijgen van de Scream-franchise of ben je er helemaal klaar mee? Ik hoor het graag van je hieronder in de comments, of discussieer mee op Discord of op onze Facebook-pagina.

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie