Face your Fear: Korte horrorfilm voor Halloween-event Screams in Hellendoorn

Pretpark Hellendoorn heeft een korte horrorfilm online gezet om hun halloween-evenement Screams te promoten. In een 2 minuten durend filmpje zie je hoe een zenuwachtige scholier zich gereed maakt voor een bezoekje aan het Overijsselse pretpark.

Screams Halloween-evenement in Hellendoorn
Screams Halloween-evenement in Hellendoorn

Een paar klasgenoten kijken reikhalzend uit naar hun bezoek aan Hellendoorn met Halloween. Behalve een. Die scholier dommelt vervolgens tijdens een verhelderende les over parallellogrammen weg en belandt -het lijkt Elm Street wel- onverhoopt in een nachtmerrie met huiveringwekkende figuren. Een van die figuren, een horrorclown (hoe kan het ook anders), blijkt het op de jongen voorzien te hebben. Na afloop blijft de vraag: was het nou een droom, of toch echt?

Screams in Hellendoorn

Screams vindt dit jaar plaats op vier zaterdagen, te weten 14, 21 en 28 oktober en 4 november. Hoogtepunten zijn de spookhuizen: Horror Hotel, Death Lab en Witch House en de interactieve walkthrough Zombie Attack. Zie voor meer informatie mijn artikel Griezelig Goed: De top 5 Halloween Evenementen in Nederland.

Kijk hieronder het promo-filmpje van het Halloween-evenement in Hellendoorn.

Screams 2023: Face your Fear

Interessant artikel?

Plaats een reactie