Korte stop-motionfilm ´The Predator´ (kerstspecial)

Op 19 december verscheen de prettig gestoorde kerstspecial van The Predator op Comedy Central in Amerika. Laat je vooral niet misleiden door het schattige uiterlijk van deze korte stop-motionfilm, want  het is beslist geen special om tijdens het kerstdiner te kijken!

Deze korte, ultra gewelddadige stop-motion horrorfilm  is gemaakt ter promotie van de DVD- en Blu-ray release (18 december 2018) van The Predator (2018)  in Amerika. We zien de kerst elf Sprinkles, Rudolph en zijn vrienden en natuurlijk de Kerstman. Een voor een begint onze iconische buitenaardse jager de magische rendieren van de Kerstman  uit te schakelen die, hoewel schijnbaar capabel, geen partij zijn voor een Predator.  Voor diegenen die een zwakke maag hebben, kijk vooral  niet verder, want onze jager ziet graag ingewanden en rukt met liefde een ruggengraat uit het lichaam van een rendier.

Iedereen verder, geniet ervan!

The Predator | Holiday Special | 20th Century FOX
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

The Predator (2018)  is vanaf 30 januari in Nederland beschikbaar op Blu-ray en DVD. Lees hier nog onze recensie van The Predator (2018)!

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Korte stop-motionfilm ´The Predator´ (kerstspecial)”

Plaats een reactie