LEGO Halloween Kills: kijk hier de LEGOtastische trailer

Het wachten duurde lang maar eindelijk kunnen we vanaf 14 oktober Halloween Kills (2021) op het witte doek zien. De film is het vervolg op Halloween (2018) en het twaalfde deel uit de Halloween-franchise. Bekijk hier ook de officiële trailer.

Terwijl nog even wachten bij De Nachtvlinders genieten we even van de trailer van Halloween Kills, maar dan in LEGO-vorm. LEGOtastisch, of niet?

Zoek de verschillen:

De trailer van LEGO Halloween Kills is gemaakt door LEGO Movie Scenes (LMS). LMS is een Youtube kanaal dat bekend staat om het maken van stop-motion video’s met LEGO (minifiguren) van bekende films, series, games en meer. Denk hierbij aan: Candy Man, IT en Chucky. De Halloween-franchise is een terugkerend thema op het Youtube kanaal. In 2018 werd ook de trailer van Halloween (2018) nagemaakt met LEGO minifigs: LEGO Halloween (2018). Jammer genoeg zal er geen feature film worden gemaakt, maar de video’s zijn wel knap gemaakt. Oordeel nu zelf!

Lego Halloween Kills - Official Trailer
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 4

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige. Getrouwd en moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

2 gedachten over “LEGO Halloween Kills: kijk hier de LEGOtastische trailer”

Plaats een reactie