LEGO Halloween Kills: kijk hier de LEGOtastische trailer

Het wachten duurde lang maar eindelijk kunnen we vanaf 14 oktober Halloween Kills (2021) op het witte doek zien. De film is het vervolg op Halloween (2018) en het twaalfde deel uit de Halloween-franchise. Bekijk hier ook de officiële trailer.

Terwijl nog even wachten bij De Nachtvlinders genieten we even van de trailer van Halloween Kills, maar dan in LEGO-vorm. LEGOtastisch, of niet?

Zoek de verschillen:

De trailer van LEGO Halloween Kills is gemaakt door LEGO Movie Scenes (LMS). LMS is een Youtube kanaal dat bekend staat om het maken van stop-motion video’s met LEGO (minifiguren) van bekende films, series, games en meer. Denk hierbij aan: Candy Man, IT en Chucky. De Halloween-franchise is een terugkerend thema op het Youtube kanaal. In 2018 werd ook de trailer van Halloween (2018) nagemaakt met LEGO minifigs: LEGO Halloween (2018). Jammer genoeg zal er geen feature film worden gemaakt, maar de video’s zijn wel knap gemaakt. Oordeel nu zelf!

Lego Halloween Kills - Official Trailer
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 4

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
2 jaren geleden

Haha, ik heb deze trailer in de afgelopen 7 dagen vier keer in de bioscoop gezien. Maar nog nooit zo 😀
Briljant!

Nick Vossen
2 jaren geleden

LEGOndarisch! 😀

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x