Netflix-serie ‘Locke & Key’ straks ook als kaartspel

Naast stripboek en Netflix-serie, wordt de serie Locke & Key straks ook uitgegeven als kaartspel. Dat staat op de website van Budgetspelen. Het spel zal verschijnen onder de naam Locke & Key: Shadow of Doubt en later dit jaar te koop zijn.

Locke & Key verscheen als strip tussen 2008 en 2013. In totaal zijn er 6 edities verschenen, inclusief drie zogeheten one-shots. De serie was een product van Joe Hill (schrijver) en Gabiel Rodríguez (tekenaar). Op 7 februari van dit jaar verscheen de verfilmde serie op Netflix.

Het spel speelt zich af in hetzelfde universum als de strip en de Netflix-serie. Het wordt een avontuurlijk kaartspel voor drie tot zes spelers, die de mysterieuze omgeving van het Keyhouse moeten ontdekken door het gebruik van verschillende sleutels.

Terwijl de spelers nieuwe locaties ontdekken, moeten ze vaardigheden leren om verschillende monsters te kunnen verslaan. Het spel herbergt een extra twist: één van de spelers speelt een dubbelrol als verborgen demon en moet zijn eigen snode plannen zien te vervullen.

We Got This Covered publiceerde vorige maand een artikel waarin Netflix groen licht zou hebben gegeven voor een tweede en derde seizoen. Wanneer deze op het immer populaire streaming-platform zullen verschijnen, is nog onbekend.

Locke & Key | Official Trailer | Netflix
Officiële trailer van het eerste seizoen

Lees ook onze recensie over het eerste seizoen van Locke and Key!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie