Locke & Key seizoen 2 vanaf 22 oktober te zien bij Netflix (trailer)

Netflix opent binnenkort opnieuw de deuren van ‘Keyhouse’. Het tweede seizoen van de fantasy-/horrorserie Locke & Key is namelijk vanaf 22 oktober te zien bij Netflix.

Het eerste seizoen, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Joe Hill (a.k.a Joseph Hillström King) en Gabriel Rodríguez, verscheen op 7 februari 2020 op Netflix met tien afleveringen. In het eerste seizoen van Locke & Key verhuizen de drie Locke kinderen na de moord op hun vader met hun moeder naar het voorouderlijke huis ‘Keyhouse’. Al snel vinden ze er magische sleutels die een verband lijken te hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die er alles aan doet om ze te stelen. Lees hier onze recensie van Locke & Key seizoen 1!

Locke & Key seizoen 1 eindigde met een enorme cliffhanger. Aanvankelijk leek het erop dat -vanaf hier lichte spoilers- de Locke kinderen de demon Dodge (Laysla De Oliveira) hadden verslagen door haar door de ‘Black Door’ te duwen. In werkelijkheid had Dodge de ‘Identity Key’ gebruikt om Ellie (Sherri Saum) te veranderen in haarzelf. En dat terwijl Dodge zich al die tijd voordeed als Gabe (Griffin Gluck) – de jongen met wie Kinsey (Emilia Jones) aan het daten is. Alsof dat al niet verontrustend genoeg was, zagen we ook dat Eden (Hallea Jones) geraakt werd door iets achter de ‘Black Door’. Naar verwachting zal dit betekenen dat een nieuwe mysterieuze demon zich zal introduceren in seizoen 2.

Op 30 maart 2020 werd aangekondigd dat de succesvolle Netflix-serie Locke & Key voor een tweede seizoen zou terugkeren. Seizoen 2 beloofd ons via een tweet meer sleutels en demonen en meer aloha!

https://twitter.com/i/status/1244640530018885634

Later heeft een van de showrunners van de serie, Meredith Averill, in een interview met Gizmodo vertelt wat we nog meer kunnen verwachten van Locke & Key seizoen 2:

“We dachten aan het eerste seizoen als het verhaal van de kinderen die leren dat zij de nieuwe Keepers of the Keys zijn. Met seizoen twee willen we onderzoeken wat die verantwoordelijkheid betekent. Wat betekent het als ze dichter bij de 18 jaar komen – de leeftijd waarop je uit de magie groeit?”– Meredith Averill

LOCKE & KEY

Locke & Key seizoen 2 is vanaf 22 oktober te zien bij Netflix. Naar verwachting bestaat het tweede seizoen uit 10 afleveringen. Netflix heeft ook al aangekondigd dat een derde seizoen in de maak is. Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Locke & Key te zien is bij Netflix. Zodra die er is, lees je het hier.

Bekijk hieronder de trailer van Locke & Key seizoen 2:

Locke & Key Season 2 | Teaser Trailer | Netflix

Wie gaat op 22 oktober het nieuwe seizoen van Locke & Key binge-watchen? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Locke & Key seizoen 2 vanaf 22 oktober te zien bij Netflix (trailer)”

Plaats een reactie