Nieuwe film M. Night Shyamalan: Knock at the Cabin!

M. Night Shyamalan start met opnames Knock at the Cabin
M. Night Shyamalan start met opnames Knock at the Cabin laat hij weten op twitter

Ready, set, go! Opnames gestart! Regisseur M. Night Shyamalan is begonnen aan de opnames van zijn nieuwe horrorfilm Knock at the Cabin. Dit laat hij onlangs weten via Twitter door een foto met een klapperbord in zijn hand.

Op dit moment is er nog vrij weinig bekend over de nieuwe horrofilm. Naar zeggen is Knock at the Cabin een opkomende apocalyptische horrorfilm geschreven en geregisseerd door M. Night Shyamalan voor Blinding Edge Pictures.

M. Night Shyamalan liet eerder weten dat dit zijn snelst geschreven script ooit is. Het script bestaat uit ongeveer 100 pagina’s.

De cast van de film bestaat onder andere uit: Rupert Grint (Harry Potter), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Army of the Dead), Ben Aldridge (Our Girl, The Long Call) en Jonathan Groff (Glee, The Matrix).

knockatthecabin-opnames

Hoewel er nog vrij weinig bekend is over het script, weten zijn echte fans wel wat ze kunnen verwachten. Shyamalan staat namelijk bekend om zijn verrassende en shockerende plottwists en eindes.

Zijn doorbraak als regisseur kwam met de bekende film The Sixth Sense met Bruce Willes. Andere films van Shyamalan zijn onder andere Signs (2002), Devil (2010), The Visit (2015), Split (2016) en Old (2021). Old is tevens ook de laatste film die uitkwam door de regisseur. Old kreeg gemixte reviews en behaalde op MovieMeter maar 2,67 sterren van de 5.

Knock at the Cabin wordt in februari 2023 in de Verenigde Staten uitgebracht door Universal Pictures.

Laat hieronder weten wat jouw favoriete film is van regisseur M. Night Shyamalan!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Nieuwe film M. Night Shyamalan: Knock at the Cabin!”

  1. Vet! Ik vermaak me altijd toch wel met zijn films. Mijn favoriete film van hem is met stip The Village.
    Maar belangrijker: hóe spreek je zijn achternaam uit? :p

    Beantwoorden
  2. Het probleem met die twists is dat ze helaas voorspelbaar worden. De eerste die ik zag was The 6th Sense en die vond ik heel verrassend. Dit in The Village vond ik ook erg goed. Maar die van Old zag ik best wel aankomen. Die film vond ik ook niet echt goed, vooral door het vreselijk slechte acteerwerk.
    Maar hoe dan ook, het is toch altijd weer een soort van klein feestje, een nieuwe film van hem. Dus ik ga weer kijken en hoop niet teleurgesteld te worden 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie