Mag ik iets bij jullie aankaarten? Kijk hier de officiële trailer Tarot

Universal Pictures trakteert ons dit keer op de film Tarot. Hierin krijgen verschillende mensen het aan de stok met een eeuwenoud kwaad na het leggen van een stapeltje Tarotkaarten. Normaal is dat geen probleem, alleen zijn deze kaarten niet van hun. En laat dát nou net not done zijn in de occulte wereld.

Kaartspelletjes heb je in verschillende vormen. Spellen met horror-thema’s zoals The Walking Dead of Rites of Cthulhu. Maar ook in het casino; Black Jack, Pesten, 21. Of Stuk voor stuk leuke, onschuldige spelletjes. Nou ja, totdat je er veel geld mee verliest. Maar ik dwaal af. Kaartspellen zijn van oudsher ook verbonden met het occulte. Via Tarot leggingen kun je via jouw intuïtie meer te weten komen over (bijvoorbeeld) jouw innerlijk . Maar je kunt ook in contact komen met geesten. Dat de mensen uit de nieuwe horrorfilm Tarot daarmee behoorlijk in de nesten raken (en laten zien dat ze absoluut geen intuïtie hebben), kun je zelf gaan meemaken.

Het verhaal draait om een groep overmoedige vrienden. Zij breken de heilige regel van tarotlezingen (gebruik nooit de kaarten van iemand anders) en laten ongemerkt een gruwelijk kwaad los dat in de kaarten gevangenzat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood en moeten ze er alles aan doen om te ontsnappen aan de noodlottige toekomst die in hun lezing is voorspeld. Met onder andere Harriet Slater, Jacob Batalon, Avantika, Adain Bradley, Humberly González, Olwen Fouéré, Wolfgang Novogratz en Larsen Thompson.

Tarot | officiële trailer

Tarot draait vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscopen. Heb jij wel eens een tarot legging gedaan of meegemaakt?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie