Nederlandse acteur Marwan Kenzari in ‘The Mummy’

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari zal volgend jaar naast Tom Cruise te zien zijn in ‘The Mummy’, zo meldt Variety. Annabelle Wallis (Annabelle) en Sofia Boutella (Kingsmen: The Secret Service) zijn onlangs ook gecast voor de film. ‘The Mummy’ wordt geregisseerd door Alex Kurtzman (producent van o.a. Transformers, The Amazing Spider-Man 2, Star Trek Into Darkness).

Alex Kurtzman en Chris Morgan zijn voor Universal bezig de ‘Classic Movie Monsters’ opnieuw tot leven te brengen. Dit was al het plan ten tijde vn The Wolf Man (2010), maar kwam toen niet van de grond. Nu wordt die poging opnieuw gedaan en daarvan zal ‘The Mummy’ de eerste titel zijn. Recent werd ook ‘The Invisible Man‘ aangekondigd met Johnny Depp in de hoofdrol. Het script voor ‘The Mummy’ wordt geschreven door Jon Spaihts, het verhaal zal zich in het heden afspelen.

Marwan Kenzari

Marwan KenzariMarwan Kenzari (1983, Den Haag) speelde eerder in Rabat, Flikken Maastrickt, Penoza en kreeg internationale aandacht met zijn hoofdrol in Wolf (2013). Op dit moment is hij al in Amerika bezig en heeft rollen in What Happened to Monday?, The Promise en de remake van Ben-Hur, geregisseerd door Timur Bekmambetov.

‘The Mummy’ draait vanaf 8 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie