10 nieuwe screenshots van Dead Island

Hoelang we nog moeten wachten weten we niet, maar met deze nieuwe screenshots van het ooit zo paradijselijke vakantieoord Dead Island kunnen we bijna niet wachten. In de trailer van Dead Island zagen we al hoe een familievakantie grof wordt onderbroken door een gewelddadige en mysterieuze zombie-uitbraak. Het spel wordt een combinatie tussen close combat en RPG met een rijke keuze aan wapens, zoals in één van de screenshots is te zien ‘een electrisch Machete?!’.

Dead Island wordt later dit jaar uitgeven door Deep Silver en Techland op PC, Xbox360 en PlayStation 3.

Het ‘Dead Island Trailer Theme’, muziek van de trailer, is overigens te koop op iTunes.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Die zombies in zwemkleding zijn gaaf 😀 De elektrische machete vind ik twijfelachtig. Misschien hebben ze er een goede uitleg bij, maar het zou zonde zijn als deze in potentie zeer gave game ongeloofwaardig wordt door wapens die nergens op slaan. Vind ik althans. En wat zien we op de eerste afbeeldingen? Zie ik het nou gewoon niet goed, of is die gast echt groter dan een auto? De dwangbuis en mondkap doen iig vermoeden dat hij niet op vakantie was daar 😛 Wellicht de verspeider van het virus?

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ja, dat weet ik, maar de vraag is of het nog ergens op slaat. Of het realistisch is dat zo’n wapen kan worden gemaakt met spullen op zo’n eiland en dan ook nog echt werkt. Dat vind ik iig veel leuker.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

*afbeelding

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Gelukkig komt deze ook uit voor de pc, ik ga hem in de gaten houden. Het ziet er in ieder geval erg vet uit!
En het eerste plaatje kan je ook in perspectief zien. Eerst zag ik hem alsof die dwangbuis gast tussen de auto’s staat, maar hij staat eigenlijk op de zijkant van die truck. Dan valt zijn grootte nog wel mee…

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x