Er komt mogelijk een Resident Evil-serie op Netflix

De Amerikaanse website Deadline Hollywood bericht dat er bij Constantin Film wordt gewerkt aan een tv-serie van Resident Evil voor Netflix. Er is geen officiële bevestiging van de producent of van Netflix, maar volgens de berichten gaat het over een uitbreiding van het Resident Evil-universum en zal zich verdiepen in de mythologie, de Umbrella Corporation en natuurlijk het T-virus.

Vanaf vandaag ligt de remake van 1998’s game Resident Evil 2 in de schappen en in december berichtten we over een mogelijke reboot van de filmreeks. Deze serie staat niet in de weg van de reboot, ook deze komt van producent Constatin Film. Ze hebben inmiddels regisseur Johannes Roberts aangetrokken om het script van Greg Russo te verwerken. Wel is duidelijk dat James Wan niet betrokken zal zijn bij de reboot.

We houden beide projecten in de gaten, maar we gaan nu eerst de Resident Evil 2 remake spelen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Er komt mogelijk een Resident Evil-serie op Netflix”

  1. Heel leuk nieuws! 😀

    Laten wij hopen dat W. Anderson helemaal niets met de serie te maken krijgt.
    Kan zijn dat enkele van zijn R.E. films houden, dat mag! Maar wat heb ik mij vaak afgevraagd waarom hij naast een goed deel 1, groen licht kreeg na R.E. 2 voor meerdere films. Zoals Retribution; 5.4 user score en 3.9 meta.

    Al moet ik zeggen dat Roberts ook erg slecht ontvangen films maakt… Werken met een goed team verricht echter wonderen. Zolang de regisseur maar autonomie geeft aan de crew!

    Beantwoorden

Plaats een reactie