Monsterlijke lekkernijen in ´The Curious Creations of Christine McConnell´

Christine McConnell is voor de keuken zo’n beetje wat Tim Burton voor de film is. Nu heeft deze griezelig, getalenteerde bakker en kunstenares een reeks gekregen (6 afleveringen) waarin ze laat zien hoe ze haar huis vult met enge decoraties, spookachtige lekkernijen en bijzonder ongepaste wezens. De ideale opwarmer voor Halloween!

The Curious Creations of Christine McConnell | Official Trailer [HD] | Netflix

The Curious Creations van Christine McConnell is een maffe show die alle verwachtingen trotseert. De serie is ingelijst als een kook- en DIY- show, met McConnell die ons tips geeft over het creëren van een aantal fantasierijke en spookachtige baksels, maar het is ook een poppenspel. Christine leeft namelijk met grillige wezens zoals Rose de wasbeer, Edgar de wolfman en Rankle de gemummificeerde Egyptische katten god. Elke aflevering neemt ons mee naar het leven van deze huisgenoten als ze te maken hebben met nieuwsgierige buren, jaloerse neefjes een charmante seriemoordenaar en nog veel meer.

The Curious Creations of Christine McConnell is sinds 12 oktober te zien op Netflix.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x