Zombie Netflix Original ‘Army of the Dead’ verschijnt 2021 mét prequel en anime-serie

Goed nieuws voor de zombiefans: Netflix brengt in 2021 Zack Snyders’ zombiefilm Army of the Dead uit. Maar dat is nog niet alles, een prequel voor deze film en zelfs een animeserie in hetzelfde universum zijn ook al bevestigd!

Deel van de cast van Army of the Dead

Zack Snyder is bekend van films die nu al klassiekers in hun genre zijn, zoals Watchmen en de steengoede remake van Dawn of the Dead. Met Army of the Dead keert hij terug naar het universum waar de doden bloeddorstig weer opstaan. In deze film zullen onder andere Dave Bautista (Drax in Guardians of the Galaxy), Matthias Schweighöfer en Garret Dillahunt (Martin in Fear the Walking Dead) te zien zijn terwijl ze met hun team van huurlingen een grootse overval opzetten in Las Vegas, waar op dat moment een alles ontwrichtende zombie-uitbraak heerst.

Army of the Dead is nog niet uit, of de prequel-film en animeserie zijn al bevestigd! Productie van de prequel is afgelopen oktober gestart, maar de titel is vooralsnog onbekend. Het plot draait om het karakter Ludwig van Matthias Schweighöfer uit Army of the Dead, die naast de hoofdrol de regie voor zijn rekening neemt.

Van de anime weten we inmiddels dat Dave Bautista’s karakter Scott in de film centraal zal staan aan de vooravond van de zombie-uitbraak, waarbij hij zijn teamleden van een zekere dood redt. Samen gaan ze op zoek naar de bron van de uitbraak. De titel van de anime is Army of the Dead: Lost Vegas, en naast Dave Bautista zijn er rollen voor sterren als onder andere Christian Slater en Joe Manganiello.

Als je je Dawn of the Dead nog kunt herinneren, dan weet je dat Zack Snyder niet voor de traditionele sjokkende zombies kiest. Zullen de ondoden ook in Army of the Dead hun slachtoffers ook in volle vaart aanvallen of heeft Snyder nog een andere verrassing in petto? Productie van Army of the Dead is inmiddels afgerond, maar de exacte releasedatum is nog niet bekend. Hopelijk weten we binnenkort meer!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie