Netflix-serie ‘1899’ krijgt eerste trailer van de makers van ‘Dark’!

De makers van de populaire serie Dark keren dit jaar terug naar Netflix met hun nieuwe meertalige serie ‘1899‘. De eerste trailer is hieronder te bekijken!

Puzzels, mysteries, ingewikkelde scenario’s, indrukwekkende kostuums en special effects is wat we kunnen verwachten van Jantje Friese en Baran bo Oder, de uitvoerende producenten van de serie 1899.

Filmen De opnames begonnen officieel op 3 mei 2021 in Duitsland, maar werd ook deels gefilmd in Londen, Verenigd Konikrijk. De serie zal meertalig serie worden. Als onderdeel van het Geeked Week-evenement heeft Netflix de eerste trailer vrijgegeven.

Het verhaal De serie speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip. Een groep Europese migranten verlaat, via een stoomschip, Londen om een nieuw leven te beginnen in New York City met de hoop op een betere toekomst.

Maar wanneer ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft en al maanden wordt vermist, neemt hun reis een onverwachte wending. Hetgeen wat ze aan boord vinden, verandert hun reis in een onheilspellende nachtmerrie. De passagiers en hun verleden worden met elkaar verbonden via een duister web van geheimen.

Cast De hoofdrol in 1899 wordt gespeeld door Emily Beecham. Aneurin Bernard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mathilde Ollivier, Maciej Musiał, Alexandre Willaume, Rosalie Craig, Anton Lesser en Jonas Bloquet maken ook deel uit van de cast.

Verschijningsdatum De opnames van 1899 zijn in november 2021 afgerond. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt maar dit zal rond de herfst of winter van dit jaar zijn.

Bekijk hieronder alvast de eerste trailer en neem een kijkje achter de schermen!

1899 | Official Teaser | Netflix
1899 | Behind the Scenes | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie