Netflix onthult datum ‘The Haunting of Bly Manor’ in teaser

Netflix heeft de eerste teaser gedeeld voor de serie The Haunting of Bly Manor. Net zoals de fantastische voorganger The Haunting of Hill House zien we in de video snippets van een gigantisch landhuis, een ietwat sombere sfeer en een gezin geplaagd door ongeziene krachten.

 Zoals The Haunting of Hill House is ook The Haunting of Bly Manor gebaseerd op een boek. Dit keer The Turn of the Screw door Henry James. Met het idee van de anthologie serie in het achterhoofd is er echter gekozen om de titel voort te zetten in de ‘Haunting of’ stijl. Goeie keuze! Het is uit de trailer nog niet helemaal duidelijk in welk tijdperk de serie zich af gaat spelen. The Haunting of Hill House werd ‘ge-update’ van zijn bronmateriaal naar de 21ste eeuw, of dat met The Haunting of Bly Manor ook is gebeurd moeten we even afwachten. Het ziet er in ieder geval allemaal weer veelbelovend uit.

De serie is wederom geproduceerd door Mike Flanagan. Ook keren verschillende acteurs en actrices terug van Hill House zoals bijvoorbeeld Kate Siegel, Oliver Jackon-Cohen, Victoria Pedretti en Henry Thomas.

The Haunting of Bly Manor verschijnt 9 oktober op Netflix.

Kijk jij uit naar Bly Manor? Wat vond je van de eerste serie The Haunting of Hill House? Laat het ons weten in de comments!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie