Nieuwe gameplay-trailers Alan Wake 2 en Mortal Kombat 1 bij Summer Game Fest

Tijdens de Summer Game Fest van 8 juni zijn er twee nieuwe gameplaytrailers uitgekomen van zowel Alan Wake 2 en Mortal Kombat 1. Smullen!

Alan Wake 2
Alan Wake 2

Gisteravond was het smullen geblazen tijdens de Summer Game Fest, want daarin werden we niet met nieuwe gameplay getrakteerd door één, maar door maar liefst twee horrorgames. De eerste daarvan is Alan Wake 2. Deze was aangekondigd in de PlayStation Showcase van mei en toen leerden we al dat het spel op 17 oktober van dit jaar uit gaat komen. De trailer die we gisteren voorgeschoteld kregen, bevestigde maar weer eens dat het spel er supertof uitziet en lekker de grenzen van ons verstand gaat doen opzoeken. ik zou zeggen, oordeel lekker zelf hieronder:

Alan Wake 2 World Premiere Gameplay Footage | Summer Game Fest 2023

Zo dan, dát ziet er goed uit. En dan zijn het ook nog eens ruwe, onbewerkte beelden die je ziet. Een creepy gast met hoofddeksel-issues komt je al snel achterna, maar gelukkig kan hij ook slecht tegen lood dat met enige snelheid zijn hoofd binnendringt. Is het al oktober?

Mortal Kombat 1

Scorpion en Sub-Zero in Mortal Kombat 1
Scorpion en Sub-Zero

Hiernaast zagen we óók nog eens nieuw materiaal van Mortal Kombat 1. Die serie is al een persoonlijke favoriet van mij al sinds MK II op de Super Nintendo. Yup, ik ga al een tijdje mee. Van dit nieuwste deel was alleen nog maar een aankondiging gedaan met een toffe trailer, maar daar zien we dus nu ook meer van. En jongens, ook hier loop ik wel warm voor hoor. Het lijkt wel een trend, maar alles moet realistischer en vooral met de omgevingen merk ik dat. De trailer laat verschillende intense gevechten zien, en daarnaast een hilarische hoeden-gooi-scene van Kung Lao en een piepjonge en onervaren Raiden. Je ziet ook gecombineerde aanvallen met verschillende karakters in hele oude uniformen, supervet!

Mortal Kombat 1 staat gepland voor een release op 19 september en komt uit op PS5, PC, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Alan Wake 2 komt een maandje later op 17 oktober op PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie