Nieuwe teasers voor Nederlandse horror Windmill Massacre

Update: 19 april 2016: Kijk de eerste echte teaser trailer hier.
windmill-massacre

We berichtten al een paar keer over een horrorfilm met een typisch Nederlands randje: The Windmill Massacre. Deze Nederlandse slasher is bedacht en zal geregisseerd worden door Nick Jongerius, Olga Ponjee was in maart bezig met het afronden van het script. Producent Pellicola BV heeft nu twee nieuwe teasers op Vimeo geplaatst die ons een indruk moeten geven van de grillige sfeer in het Nederlandse molenlandschap.

Wanneer de productie van start gaat is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ike
Ike
9 jaren geleden

Ik vindt de eerste teaser best goed, beter als de tweede( 2 seconde verschil) omdat ik liever zelf de gore erbij verbeeld dan dat lelijke cgi bloed. In de korte teaser zie je wat interessante camera shots die helpen de sfeer te creëren. ik hoop alleen dat ze wat onbekende interessante acteurs vinden en hun op een goede manier wat diepte geven en dus ook aan de film. Nederland is heel ver gekomen met molens en tulpen maar een slasher heeft wel wat meer nodig. Misschien dood eind (2006) maar eens gaan kijken.

Chuckie
Chuckie
9 jaren geleden

Echt weer ouderwets genieten dus, ik kijk hier helemaal naar uit, echt een Wauw moment van de Nederlandse Horror

Chuckie
Chuckie
9 jaren geleden

Helemaal top, iets om echt naar uit uit te kijken in de Nederlandse Horrorwereld, een echt duvels moment dus. Wauw!!~!!!!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x