Opnames Piranha 3DD begonnen, meer details

Zon, zee, borsten, piranha’s en bloed – het plot voor het nieuwe deel Piranha 3D, dubbel D. Willen/moeten we meer weten over de film die eind dit jaar is de bioscopen komt?

De opnames voor Piranha 3DD zijn vandaag begonnen en de regie is in handen van John Gulager (Feast). Dimension Films heeft ook een kleine selectie van de cast, die moet vrezen voor hun edele delen, bekend gemaakt: Danielle Panabaker (The Crazies), Matt Bush (Adventureland), Chris Zylka (Amazing Spiderman), David Koechner, Meagan Tandy, Paul James Jordan, Jean-Luc Bilodeau, Hector Jimenez, Adrian Martinez en Clu Gulager.

There’s something in the water . . . again. And this time no one is safe from the flesh eating fish as they sink their razor sharp teeth into the visitors of the best summer attraction, The Big Wet Water Park.

Piranha 3DD zal zich dus in Amerika op een andere locatieafspelen, en niet in Thailand zoals regisseur van het eerste deel Alexandre Aja vorig jaar liet weten. Zijn naam ontbreekt sowieso in dit persbericht.

Herinner je wetenschapper Mr. Goodman (Christopher Lloyd) uit het eerste deel nog? Die piranha’s waren nog niet volwassen, zouden ze dat in dit deel wel zijn?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

11 gedachten over “Opnames Piranha 3DD begonnen, meer details”

 1. Het eerste deel was echt zó slecht 😛 Anderzijds was de gore wel echt mooi gedaan en ook de CGI zag er goed uit. Wat mij betreft is een tweede deel maken pure geldverspilling, maar de kans is aanzienlijk dat ik ‘m wel een keer zal zien 😛

  Beantwoorden
   • De hoofdreden om de film te maken is ws het geld dat ze er aan zullen verdienen 😛 Ik denk ook niet dat ze er verlies op zullen maken. Ik bedoel meer verspilling in de zin van dat het eigenlijk waanzin is dat er zoveel geld naar dat soort waardeloze producties gaat, terwijl er nog zoveel onrecht en armoede in de wereld is. (Maar misschien moet ik dat er niet bij halen, omdat het dan meteen zo ingewikkeld wordt :P)

    Beantwoorden
 2. De vorige vonden wij op ons filmavondje nochtans vermakelijjk. OK, de overconsumptie bier en pizza hielp die avond ook, maar toch kijken we hier uit naar een tweede, al was het maar om dat avondje over te doen 😉

  Beantwoorden
 3. Overigens een mooie quote van nu.nl

  De film, die de werktitel Piranha 3DD heeft gekregen, moet eind november te zien zijn in de Verenigde Staten. Waar de tweede D achter 3D voor staat is niet bekend.

  Beantwoorden

Plaats een reactie