Opnames Piranha 3DD begonnen, meer details

Zon, zee, borsten, piranha’s en bloed – het plot voor het nieuwe deel Piranha 3D, dubbel D. Willen/moeten we meer weten over de film die eind dit jaar is de bioscopen komt?

De opnames voor Piranha 3DD zijn vandaag begonnen en de regie is in handen van John Gulager (Feast). Dimension Films heeft ook een kleine selectie van de cast, die moet vrezen voor hun edele delen, bekend gemaakt: Danielle Panabaker (The Crazies), Matt Bush (Adventureland), Chris Zylka (Amazing Spiderman), David Koechner, Meagan Tandy, Paul James Jordan, Jean-Luc Bilodeau, Hector Jimenez, Adrian Martinez en Clu Gulager.

There’s something in the water . . . again. And this time no one is safe from the flesh eating fish as they sink their razor sharp teeth into the visitors of the best summer attraction, The Big Wet Water Park.

Piranha 3DD zal zich dus in Amerika op een andere locatieafspelen, en niet in Thailand zoals regisseur van het eerste deel Alexandre Aja vorig jaar liet weten. Zijn naam ontbreekt sowieso in dit persbericht.

Herinner je wetenschapper Mr. Goodman (Christopher Lloyd) uit het eerste deel nog? Die piranha’s waren nog niet volwassen, zouden ze dat in dit deel wel zijn?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ze zien er op de foto nog niet erg volwassen uit!!
Maar de ti(e)tel belooft al wat, 3DD… prachtig!

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Dat had ik zo snel niet gezien…! Maar ik ben zeker wel benieuwd naar de volwassen variant.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het eerste deel was echt zó slecht 😛 Anderzijds was de gore wel echt mooi gedaan en ook de CGI zag er goed uit. Wat mij betreft is een tweede deel maken pure geldverspilling, maar de kans is aanzienlijk dat ik ‘m wel een keer zal zien 😛

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

De hoofdreden om de film te maken is ws het geld dat ze er aan zullen verdienen 😛 Ik denk ook niet dat ze er verlies op zullen maken. Ik bedoel meer verspilling in de zin van dat het eigenlijk waanzin is dat er zoveel geld naar dat soort waardeloze producties gaat, terwijl er nog zoveel onrecht en armoede in de wereld is. (Maar misschien moet ik dat er niet bij halen, omdat het dan meteen zo ingewikkeld wordt :P)

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

De vorige vonden wij op ons filmavondje nochtans vermakelijjk. OK, de overconsumptie bier en pizza hielp die avond ook, maar toch kijken we hier uit naar een tweede, al was het maar om dat avondje over te doen 😉

Gaetana
Gaetana
12 jaren geleden

Zon, zee, borsten, piranha’s en bloed
Was dat niet ook al het plot van het eerste deel…?

S.
S.
12 jaren geleden
Antwoord aan  Gaetana

Precies! Why change a winning team? 😀

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Huh! Nono’s daar!! Drie dubbel D… prachtig!

11
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x