In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Opnames [REC]4 Apocalypse begonnen op Russisch schip

poster-rec-4

In 2014 komt het laatste deel van de Spaanse horrorreeks [REC] uit, de opnames voor [REC]4 Apocalypse vinden nu plaats op een groot Russisch vrachtschip. Terwijl de eerste twee films geregisseerd zijn door het duo Paco Plaza en Jaume Balagueró, zijn deel 3 en 4 door hen afzonderlijk geregisseerd. Paco Plaza’s [REC]3 bevatte al minder found footage, Jaume Balagueró zal voor [REC]4 Apocalypse waarschijnlijk helemaal afstappen van deze filmstijl.

“Angela Vidal, de tv-verslaggeefster uit [REC] 1 & 2, wordt na de gebeurtenissen in quarantaine opgenomen. De zwaar bewaakte hightech faciliteit blijkt een Russische tanker in het midden van de oceaan…”

[REC]4 APOCALIPSIS - En el rodaje con Manuela Velasco / [REC]4 APOCALYPSE, now shooting

[REC]4 Apocalypse moet in 2014 klaar zijn.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Opnames [REC]4 Apocalypse begonnen op Russisch schip”

  1. 1 en 2 zijn voor mij toppers in het rijtje engste films ooit. 3 begon leuk, maar doordat het afstapte van het found footage, was het toch een ‘gewone’ zombiefilm (met leuke momenten)
    Het kan ook eigenlijk niet anders, ze hadden na 2 moeten stoppen, mi :/

    Beantwoorden

Plaats een reactie

//