Eerste personages Walking Dead-spinoff bekend

18-walker-the-walking-dead-s5De website TVLine heeft de hand weten te leggen op de omschrijvingen van de eerste personages. De nieuwe serie lijkt te spelen rond twee families; de Tompkins, een alleenstaande moeder en twee kinderen; de Cabrera’s, een vader en zijn zoon; en Andrea Chapman, die kampt met haar eigen problemen.

De tv-serie van The Walking Dead is een grote hit, niet verwonderlijk dat de Amerikaanse tv-zender AMC daar met een spin-off meer uit wil halen. “Al sinds het begin van de tv-serie The Walking Dead op AMC, vragen fans zich af wat er met de zombie-apocalyps gebeurd in de andere delen van de wereld”, vertel Charlie Collier, president van Amerikaanse tv-zender AMC. De geestelijk vader van The Walking Dead, Robert Kirkman, vult aan: “Er zijn vele hoeken van The Walking Dead wereld die ongezien blijven in de schaduwen. De mogelijkheid krijgen op licht op een van die dondere hoeken te schijnen en te zien wat daar rondkruipt is een absolute thrill.”

De personages

Sean Cabrera – Een Latino man van begin 40. Sean is een goed mens die probeert om goed te doen voor iedereen in zijn leven.
Code Cabrera – De betweterige en rebelse tiener is de zoon van Sean. Bekend als de kwaadste kind in de stad.
Nancy Tompkins – Deze dertiger is alleenstaande moeder van twee kinderen. Nancy ziet eruit als the girl next door, maar heeft ook een heel andere kant.
Nick Tompkins – Nancy’s verpestte tienerzoon. Hij is te oud om thuis te blijven, te bang om te vluchten.
Ashley Tompkins – Nancy’s nuchtere tienerdochter. Haar ambitie is rechtstreeks evenredig aan mislukkingen haar oudere broer. Ze houdt van haar moeder, maar het is tijd om op eigen benen te staan.
Andrea Chapman – Een ietwat verwelkt bloemenkind, rond de veertig. Deze ‘nieuwe’ Andrea heeft zich teruggetrokken naar de rand van de stad om te herstellen van een vreselijke huwelijk.

Wanneer de serie zich afspeelt is niet geheel bekend; de één denkt dat het waarschijnlijk in de dagen rond het begin van de zombie-apocalyps afspeelt, de ander verwacht hetzelfde tijdperk als The Walking Dead. Zeker is dat deze spin-off zich ver van Atlanta zal afspelen, maar hoever weet niemand. TV-zender AMC wil de serie in 2015 gaan uitzenden.

The Walking Dead seizoen 5

De Nederlandse fans van de serie The Walking Dead hoeven niet lang te wachten op het nieuwste seizoen. Binnen 24 uur na de Amerikaanse première op maandag 13 oktober om 22.00 uur kunnen de kijkers al afstemmen op FOX om te zien hoe het in Terminus afloopt met Rick en zijn lotgenoten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Eerste personages Walking Dead-spinoff bekend”

  1. Ondanks de uitspraak “Al sinds het begin van de tv-serie The Walking Dead op AMC, vragen fans zich af wat er met de zombie-apocalyps gebeurt in de andere delen van de wereld”, heb ik gezien de namen en het feit dat Sean Cabrera een Latino man is, niet de indruk dat ze echt uit hun “comfort zone” treden. Of het moet om Spaanjaarden en Engelsen gaan of (Latijns-)Amerikanen die toevallig op vakantie zijn in Europa/Azië/Afrika, om echt een ander deel van de wereld te laten zien. Overigens maakt het me niet heel veel uit waar het zich afspeelt, als de kwaliteit maar gelijk is aan The Walking Dead. Maar een spin off buiten Noord- of Zuid-Amerika zou ik leuk vinden.

    Beantwoorden
  2. Klinkt goed.. ik hoop wel dat er een iets andere invalshoek gebruikt wordt. Het moet niet allemaal hetzelfde zijn. Niet dat er iets mis is met The Walking Dead, maar dat zou wel leuker zijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie