Gerucht: Plannen voor The Nightmare Before Christmas 2

Staat de kerstboom nog in huis? Dan komt hier nog een leuk kerstcadeau! Het lijkt er op dat Tim Burton plannen maakt voor een vervolg op de Disneyfilm uit 1993.

Het nieuws komt via Dread Central van acteur Paul Reubens, de stem van Lock in Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas, in een interview kreeg hij de vraag of hij in de toekomst weer gaat samenwerken met Tim Burton. Reubens liet hierop doorschemeren dat dit waarschijnlijk wel gaat gebeuren, omdat Tim Burton plannen maakt voor een vervolg.

Het zou mij zeker niets verbazen als dit vervolg er komt, succes gegarandeerd, maar de grote vraag is wanneer, producent Tim Burton is een drukbezet man.

The Nightmare Before Christmas gaat over Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van het Kerstidee dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het Kerstfeest over te nemen van Sandy Claws.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bi
Bi
12 jaren geleden

Cool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

that would be EXTREME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasper
Jasper
12 jaren geleden

Tim Burton heeft toch altijd gezegd geen vervolg te willen maken? Ik denk dat het een goed idee is als hij daar bij blijft. TNBC is echt briljant, maar ik ben bang dat een vervolg daardoor alleen maar teleur kan stellen.

Isabelle
Isabelle
4 jaren geleden

Ik hoop op een vervolg.
Dat leuk zijn

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x