Gerucht: Plannen voor The Nightmare Before Christmas 2

Staat de kerstboom nog in huis? Dan komt hier nog een leuk kerstcadeau! Het lijkt er op dat Tim Burton plannen maakt voor een vervolg op de Disneyfilm uit 1993.

Het nieuws komt via Dread Central van acteur Paul Reubens, de stem van Lock in Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas, in een interview kreeg hij de vraag of hij in de toekomst weer gaat samenwerken met Tim Burton. Reubens liet hierop doorschemeren dat dit waarschijnlijk wel gaat gebeuren, omdat Tim Burton plannen maakt voor een vervolg.

Het zou mij zeker niets verbazen als dit vervolg er komt, succes gegarandeerd, maar de grote vraag is wanneer, producent Tim Burton is een drukbezet man.

The Nightmare Before Christmas gaat over Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van het Kerstidee dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het Kerstfeest over te nemen van Sandy Claws.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Gerucht: Plannen voor The Nightmare Before Christmas 2”

  1. Het verhaal wordt nu elders ontkent, Burton zou volgens een producten niet werken aan een tweede deel. Nu kan dit twee dingen betekenen:

    1: Hij werkt er nog niet aan, maar dan kan hij nog steeds plannen hebben, het heeft immers ook vele jaren geduurd voordat hij tijd had voor The Dark Shadows waar hij volgend jaar aan begint.

    2: De bron van DreadCentral haalde deze stopmotion door elkaar met Frankenweenie, waar Burton wel mee bezig is.

    Beantwoorden
  2. Tim Burton heeft toch altijd gezegd geen vervolg te willen maken? Ik denk dat het een goed idee is als hij daar bij blijft. TNBC is echt briljant, maar ik ben bang dat een vervolg daardoor alleen maar teleur kan stellen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie