Plannen voor vervolg Pontypool: Changes

Zo’n vier jaar geleden bracht de Canadese horrorfilm Pontypool een nieuwe dimensie in het zombiegenre: geluid. Sindsdien verschijnt de titel regelmatig in het lijstje van beste zombiefilms ooit. Het kwam ondanks al het lofzang nooit tot een vervolg.

Dat lijkt te gaan veranderen, tijdens het Fantasia Film Festival in Montreal deze week, Canada vindt ook een filmbeurs plaats waar co-producenten worden gezocht voor toekomstige films. Pontypool Changes is een van de titels waarvoor samenwerking wordt gezocht.

Het script voor Pontypool Changes zal worden geschreven door Tony Burgess en Bruce McDonald zal wederom gaan regisseren, de productie is in handen van Ambrose Roche. In Montreal is ook de eerste teaserposter vrijgegeven met de tekst: “You’ve heard it all before, but you ain’t seen nothing yet!”

Of Pontypool 2 ook daadwerkelijk in 2013 te zien is, is nog afwachten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Plannen voor vervolg Pontypool: Changes”

  • Idem hier, al heb ik em wel uitgekeken. Vond em vrij saai en de momenten dat ik dacht dat het tij ging keren, kwam het er ook niet uit. Misschien bekijk ik hem na al die jaren nog eens samen met het vervolg en aanvaard ik hem beter.

   Beantwoorden
 1. Pontypool slaat helemaal nergens op en is een zwaar overschatte film, waarin een totaal onzinnig idee word neergezet als iets “geniaals.” (Inception 😉

  Ik wilde hem zien omdat Stephen McHattie erin zit, maar ik hoef hem echt niet perse in mijn collectie.

  Saaie film.

  Beantwoorden
 2. Persoonlijk vond ik pontypool ijzersterk muv het einde en de belachelijke idee. Maar de opbouw is echt grandioos. De radio uitzending is zo mooi suggestief

  Beantwoorden

Plaats een reactie