Plannen voor vervolg Pontypool: Changes

Zo’n vier jaar geleden bracht de Canadese horrorfilm Pontypool een nieuwe dimensie in het zombiegenre: geluid. Sindsdien verschijnt de titel regelmatig in het lijstje van beste zombiefilms ooit. Het kwam ondanks al het lofzang nooit tot een vervolg.

Dat lijkt te gaan veranderen, tijdens het Fantasia Film Festival in Montreal deze week, Canada vindt ook een filmbeurs plaats waar co-producenten worden gezocht voor toekomstige films. Pontypool Changes is een van de titels waarvoor samenwerking wordt gezocht.

Het script voor Pontypool Changes zal worden geschreven door Tony Burgess en Bruce McDonald zal wederom gaan regisseren, de productie is in handen van Ambrose Roche. In Montreal is ook de eerste teaserposter vrijgegeven met de tekst: “You’ve heard it all before, but you ain’t seen nothing yet!”

Of Pontypool 2 ook daadwerkelijk in 2013 te zien is, is nog afwachten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nils Masselink
11 jaren geleden

Ik heb Pontypool nooit zo begrepen. Ooit een poging gedaan om deze te kijken maar naar 20 min afgehaakt.

Tommy
Tommy
11 jaren geleden
Antwoord aan  Nils Masselink

Idem hier, al heb ik em wel uitgekeken. Vond em vrij saai en de momenten dat ik dacht dat het tij ging keren, kwam het er ook niet uit. Misschien bekijk ik hem na al die jaren nog eens samen met het vervolg en aanvaard ik hem beter.

Remko Schedel
Remko Schedel
10 jaren geleden

Pontypool slaat helemaal nergens op en is een zwaar overschatte film, waarin een totaal onzinnig idee word neergezet als iets “geniaals.” (Inception 😉

Ik wilde hem zien omdat Stephen McHattie erin zit, maar ik hoef hem echt niet perse in mijn collectie.

Saaie film.

Tom
Tom
9 jaren geleden

Persoonlijk vond ik pontypool ijzersterk muv het einde en de belachelijke idee. Maar de opbouw is echt grandioos. De radio uitzending is zo mooi suggestief

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x