Gameplaytrailer voor Predator: Hunting Grounds

‘Hunt or be hunted’, volgend jaar verschijnt er een nieuwe Predator-game voor de PlayStation 4. Predator: Hunting Grounds wordt een het 4 tegen 1 multiplayergame.

Waar ik in een vorig artikel al sprak over deze niet zo nieuwe vorm van multiplayer, 4 vs 1, zie je het nu steeds vaker terugkomen. Dead By Daylight, Friday the 13th the game, Evolve en binnenkort ook in de nieuwe Resident Evil-game, allemaal werken ze volgens dit stramien: vier spelers die moeten samenwerken om te ontsnappen, een speler die als dodelijke killer dit moet zien te voorkomen. Zo ook in de nieuwe game in het Predator-universum; Predator: Hunting Grounds.

Hieronder de eerste beelden:

Predator: Hunting Grounds - Reveal Trailer | PS4

Predator: Hunting Grounds - Gameplay Reveal | PS4

Veel is er nog niet over bekend, de game komt uit op PS4 ergens in 2020 en wordt ontwikkeld door Illfonic. En die heeft al ervaring met dit speltype, want die hebben ook Friday the 13th gemaakt.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.