Programma Bloody Good: Amsterdam Halloween Festival 2012

Van 26 tot en met 31 oktober vindt het Amsterdam Halloween Festival plaats met net als vorige jaren een zeer uitgebreid programma. Op vrijdagavond is het vanaf 20:30u opwarmen met de jaarlijkse Fright Night Skate, zorg dat je er zo afschrikwekkend mogelijk uit ziet en vergeet je verlichting niet. Om middernacht start de Halloween Horror Show in Pathé Tuschinski met de vier horrorfilms The Awakening, Paranormal Activity 4, Sinister & Silent House.

Op zaterdag 27 oktober is er gelukkig de mogelijkheid om uit te slapen, maar echte Halloweengangers zullen het grootste gedeelte van die dag druk bezig zijn met het in orde maken van het Halloweenkostuum. Om 21:00u vertrekt de Charons Halloween Boot met Magere Hein (uitverkocht) achter het roer vanaf het Centraal Station naar het Odeon, waar om 22u het jaarlijkse gekostumeerde Halloweenfeest van Amsterdam Spook begint. Het thema staat in het teken van Hollywood: Dead Famous. Een van top tot teen verkleed publiek, macaber decor en sinistere acts:
HipSick Theater, Carnival of Hellucinations, Wannabe A Star, Pigeon Breeders, DJ Pat, John Renaud, Fya Hopelezz, Erin Tasmania, Alien Voyagers, Refractions Film, Liaison Céleste, League of Extraordinary DJs, DJ Atomblom.

Halloween by Amsterdam Spook: DEAD FAMOUS 2012

Als de ouders op zondag rust nodig hebben, dan is er voor de kinderen op 28 oktober het Cinekid Halloween in Kriterion met films (De Grote Vriendelijke Reus, De Griezelbus & Milo), balloncreaties, make-up, feestje en prijzen voor het beste kostuum! (let wel, heb je je kostuum nog aan van de nacht ervoor, deze wedstrijd is voor de kinderen)

Omdat Halleen dit jaar midden in de week valt, heeft organiseert Amsterdam Spook een ‘Onzalig Halloweendiner’, een 3-gangen macaber menu bij G&Ts in Amsterdam.

Voor alle informatie, prijzen en tickets meer informatie op www.halloweenamsterdam.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Programma Bloody Good: Amsterdam Halloween Festival 2012”

  1. Dit jaar na een paar keer vreemd te zijn geweest met Fox terug naar Amsterdam Spook, en dan ook nog een uur langer feesten want de klok gaat een uur terug dit weekend!

    Beantwoorden

Plaats een reactie